Ľubomír Hudačko Rozhovor

Rozhovor s Prešovčankou, ktorá zabojuje vo finále Miss: Ine (15) si mýlia so Celeste Buckingham!

Najmladšia finalistka súťaže Miss stredných škôl je z metropoly Šariša. Ine Minarčíková (15) má túžbu venovať sa modelingu, do bojov ju prihlásil brat. Miluje cestovanie a netají, že ju porovnávajú so speváčkou Celeste Buckingham. Váži si, že je vo finále a je hrdá Prešovčanka.

Ilustračný obrázok k článku Rozhovor s Prešovčankou, ktorá zabojuje vo finále Miss: Ine (15) si mýlia so Celeste Buckingham!
Zdroj: Dnes24.sk

Prekvapil vás postup do finále súťaže?

Áno, veľmi. Do súťaže sa prihlásilo mnoho pekných dievčat, konkurencia bola naozaj veľká. Porotcovia hodnotili nielen krásu dievčat, ale aj ich inteligenciu, komunikatívnosť a celkovú schopnosť vedieť reprezentovať súťaž akou je Miss stredných škôl Slovenskej republiky. Samozrejme veľmi som sa tešila z postupu.

Bojovali ste aj o titul Miss Prešov. Čo vaše okolie hovorí na ten boom okolo?

Vlani som ako 15-ročná som získala titul Miss sympatia Prešov 2013, ktorý udeľovala porota. Pre mňa to bol veľký zážitok a veľká skúsenosť, pre moje okolie to bolo veľké boom. Rodina, najbližší priatelia, kamaráti a spolužiaci ma v tom podporovali, čo bolo pre mňa dôležité a ešte aj teraz si to veľmi cením. Samozrejme, boli aj neprajníci, no takýto ľudia a veci okolo toho ma posúvali a posúvajú stále vpred.

Pripravujete sa aj nejako špeciálne na súťaž?

Na súťaž sa pripravujem, no neviem, či sa to dá nazvať špeciálne. Práve si však idem kúpiť nové šaty a lodičky (úsmev). Zdokonaľujem sa v chodení na vysokých opätkoch a nacvičujem voľnú disciplínu. Úsmev si necvičím, usmievam sa rada, aj bez nácviku.

Čo považujete za vašu najsilnejšiu „zbraň“, ktorou by ste mohli predčiť súperky?

Myslím, že moja cieľavedomosť a radosť z toho, čo robím. Ako sa poznám, dám zo seba maximum. A možno aj to, že som najmladšou finalistkou súťaže. Táto súťaž je aj o propagácii čistého životného štýlu, ktorého sa držím aj ja a moje meno Ine znamená v preklade čistá – čistý.

Plánujete sa venovať modelingu aj po skončení tejto súťaži?

Samozrejme, rozmýšľala som nad tým. Po skončení tejto súťaže by som sa chcela venovať modelingu aj naďalej. Už teraz vidím, že to nie je ľahká práca, mňa však baví a chcem v tejto oblasti niečo dokázať. Modeling so sebou prináša aj veľa cestovania a spoznávania krajín, ich kultúr a ja cestovanie milujem. No odmalička som sa chcela stať učiteľkou matematiky.

Prečo ste sa do súťaže prihlásili?

Prihlásil ma môj starší brat, pretože dobre vie, že milujem modeling, fotenie a všetko, čo s tým súvisí. Som tak trochu závislá na móde a najmä na tom, čo si dám na seba, aby to všetko vyzeralo dobre a bolo tip-top .Teším sa z toho, že som vo finále , lebo si myslím, že je to veľká otvorená brána do sveta modelingu. A prejsť touto bránou je mojím snom.

Ste hrdá na to, že ste z Prešova? Z nášho mesta je mnoho krásnych dievčat, čím to môže byť?

Som na to veľmi hrdá. Prešov je veľmi pekné mesto a možno aj preto tu žije mnoho krásnych dievčat. Tak sa hovorí, že na Slovensku sú pekné dievčatá a Prešov je toho príkladom.

Je vám po chuti, že vás porovnávajú so Celeste Buckingham?

Stretla som sa už s veľmi veľa ľuďmi, ktorí ma takto porovnávajú a hovoria mi, že sa na ňu podobám. Ale ja sa nad tým len pousmejem. Príde mi to vtipné, samozrejme z tej pozitívnej stránky. No stretla som sa aj s ľuďmi, ktorí si naozaj mysleli, že som Celeste. Vysvetliť pravdu bolo naozaj namáhavé, ale aj tak mi to prišlo veľmi milé.

Veríte si na titul?

Ja si celkovo verím, ale vážim si už ten fakt, že som medzi 12-timi naj finalistkami, no získať titul by bolo veľmi príjemné.

A čo by ste urobili, ak by vás vyhlásili za miss?

Bola by som asi v šoku, to by bol prvý okamih. No bol by som bola veľmi šťastná z toho, pretože by to bola pre mňa veľká pocta. Rátala by som aj s ďalšími povinnosťami, akými sa musí venovať nová miss.

foto: Ľuboš Pitoňák

Ine Minarčíková
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM