Jakub Forgács Festivaly

Ručne vyrábané vecičky, domáce dobroty a myslelo sa obzvlášť na ženy... Toto sa pri Bystrici veru oplatí zažiť

Za zábavou a zaujímavými akciami netreba v Bystrici chodiť ďaleko. Keď sa však predsa rozhodnete, vybrať pár kilometrov za mesto, určite neoľutujete. Veď pozrite, čo sa to chystá v neďalekom Malachove!

Ilustračný obrázok k článku Ručne vyrábané vecičky, domáce dobroty a myslelo sa obzvlášť na ženy... Toto sa pri Bystrici veru oplatí zažiť
Zdroj: TASR

Ak máte kreatívne hlavičky, šikovné ručičky či maškrtné jazýčky, môžete v sobotu od 13:00 do 17:00 stráviť popoludnie v Kultúrnom dome Malachov. Občianske združenie Vidiečanky Malachov tu organizuje podujatie Deň šikovných rúk a hlavičiek v Malachove.

Podujatie je zamerané na výstavu a predaj ručne vyrábaných výrobkov (výroba šperkov, maľovanie na hodváb, výrobky z dreva…), prírodných produktov, zdravých pochutín, veľkonočných výrobkov a dekorácií, výstavu a predaj obrazov a malieb, zviditeľnenie domácich podnikateľov (ak podnikáte alebo robíte dílerku pre kozmetickú alebo inú spoločnosť, ste vítaní).

Sprievodné podujatie:

  • Marec – mesiac krásnych žien, kozmetika pre ženy. Možnosť dať sa profesionálne nalíčiť alebo si dať poradiť v tejto oblasti. Postará sa o vás tím profesionálov, odborne školených na starostlivosť o pleť a líčenie. Pripravené bude profesionálne líčenie, poradenstvo ako mať zdravú a žiarivú pleť, tiež rady, ako mať svoju vizážistku vždy po ruke. Ako bonus môžete mať na pamiatku svoju fotografiu pred a po líčení
  • Prehliadka veselých tričiek, ktoré si budete môcť aj zakúpiť
  • Propagácia občianskych združení, ktorým môžete dať 2% z dane.

Na podujatí budete mať možnosť, posedieť si pri kávičke a pri domácich koláčoch od dôchodkýň z Malachova. Vstupné nie je žiadne. Vystavovatelia a predajcovia dajú nejaké svoje výrobky do tomboly, ktorá sa bude žrebovať na záver. Už teraz je známe, že v nej nájdete aj dva lístky na koncert Kandráčovcov a kozmetiku.

Čítajte tiež:

Obľúbená akcia bude vskutku špeciálna: Zóna bez peňazí, akú sme v Bystrici ešte nezažili!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM