Jaroslav Dodok Od Vás

Takto vyzerajú povianočné výpredaje v zahraničí: Dlhé rady a tisíce nedočkavých ľudí

Vianočné sviatky sú už za nami, no väčšina z nás si ešte stále vychutnáva pár dní voľna. Mnohí si to po rodinných návštevách či posedeniach s kamarátmi namieria aj do nákupných centier, v ktorých sa práve v týchto dňoch začínajú objavovať výhodné akcie a zľavy.

Ilustračný obrázok k článku Takto vyzerajú povianočné výpredaje v zahraničí: Dlhé rady a tisíce nedočkavých ľudí
Foto: Jaroslav Dodok

Inak to nie je ani za hranicami našej krajiny a v nasledujúcich riadkoch vám priblížime, ako vyzerajú výpredaje a veľmi populárny Boxing day v neďalekom Anglicku.

Tieto dni si naozaj vychutnávajú milovníci nákupov – najmä tých výhodných, ktoré sa nesú v znamení veľkých zliav. Boxing Day je charakteristický svojimi neuveriteľne nízkymi cenami, ktoré častokrát klesajú viac než o polovicu. Takže áno, naozaj ušetríte niekoľko bankoviek vo svojej peňaženke, no o príjemnom „výlete“ do obchodného centra by sa dalo hovoriť len veľmi ťažko.

Ak sa teda chystáte doplniť šatník či obohatiť svoju domácnosť práve na Boxing Day, mali by ste sa vystrojiť poriadnou dávkou trpezlivosti a odolnosti. Predsa, desiatky ľudí, ktorí sa za každú cenu snažia dostať k svojmu vyhliadnutému kúsku, preplnené butiky a chodby či nekonečne dlhé rady pri pokladniach nie sú pre každého.

Ako informuje portál mirror.co.uk ,,pred nákupnými centrami v Birminghame čakajú tisícky ľudí už od pol noci, aby ich ráno nik nepredbehol.„ O tom, že to ľudia myslia s nákupmi naozaj vážne, hovorí aj jeden z majiteľov obchodu: ,,Dnes očakávame viac než 200 000 stádo zákazníkov. Všetci túžia kupovať zvýhodnený tovar“ opisuje situáciu pre mirror.co.uk.

Na záver si pozrite zábery, ktoré vznikli za skorého rána pred bránami nákupných centier. Ako vidíte, tých najvytrvalejších neodradilo ani dlhé vystávanie v chlade a tme.

Student24/Simona Benetinová foto: mirror.co.uk

Takto vyzerajú povianočné výpredaje v zahraničí: Dlhé rady a tisíce nedočkavých
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM