Jaroslav Dodok Šport

Skateboardoví nadšenci ukončia sezónu pretekami na Kramároch

Okrem súťaženia sa diváci môžu tešiť aj na exhibíciu najlepších trikov.

Skateboardová minirampa na bratislavských Kramároch v sobotu (15.9) oficiálne ukončí tohtoročnú sezónu. Asociácia skateboardingu Slovenskej republiky (ASSR) tu organizuje preteky vo freestylovej jazde na rampe.

Preteky s oficiálnym názvom **ASSR Miniramp Session 2012 **sa uskutočnia v objekte, ktorý je známy ako „Obluda“, na Jaskovom rade. Už tretiu sezónu je tu od júna až do septembra umiestnená minirampa, ktorú môžu využívať nadšenci skateboardingu – jazdci, ktorí už majú skúsenosti, ale aj tí, ktorí so skateboardingom iba začínajú. Zástupcovia oboch skupín sa predvedú aj na sobotňajšej súťaži.

**„Jazdci, ktoré tu mohli celé leto trénovať, sa môžu predviesť a ukázať, čo počas leta natrénovali,“ **predstavil Dano Brossmann z ASSR. Dodal, že každý zo súťažiacich bude mať zabezpečené občerstvenie a tí najlepší sa môžu tešiť na vecné ceny od partnerov súťaže.

„Jazdci sa môžu na minirampe pripravovať na preteky už od 10.h, samotná súťaž sa začína o 15.h, dodal Brossmann. V harmonograme pretekov je kvalifikácia, semifinále a napokon finále, ktoré príde na rad o 17.h. Pred vyhlásením výsledkov predvedú skúsení jazdci aj tie najlepšie triky, ktoré sa môžu podariť na skateboradovej minirampe.

student24/tasr foto: boardlife.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM