Jaroslav Dodok Od Vás

Skupina Before The Zero Day vystupovala na Majálese

Žiaci základnej školy zažili naozaj nezvyčajný deň. S úsmevom na tvárach detí, ale aj rodičov sme sa stretli na školskom dvore ZŠ P. Dobšinského. Vďaka patrí pánovi riaditeľovi, ale aj krásnemu počasiu.

Dnes sa hostia zúčastnili Majálesu na ktorý bol vstup zdarma.

„S akciou som veľmi spokojný, vydarila sa. Aj počasie nám prialo a myslím, že všetky tie akcie, atrakcie, ktoré sme tu mali, boli naozaj super. Tým, že je tu veľké množstvo detí sa pokryl celý areál. Myslím, že môžeme byť spokojný s dnešným dňom, " priblížil riaditeľ školy Peter Nôta.

O program sa postarali aj žiaci školy, ktorí si pripravili vystúpenia. Predstavili sa nám aj finalistky školskej SuperStar. Deti a rodičia si mohli zakúpiť aj tombolu, ktorú predával šašo. Všetkých ohúril kúzelník svojimi kúzlami. Dievčatá zaujímali tvorivé dielne, maľovanie na tvár, alebo úprava vlasov. Chlapci si skôr vyskúšali športové súťaže a prezreli si ukážky vojenskej výzbroje. Na svoje si prišli aj tí najmenší v skákacom hrade, alebo na trampolíne.

,,Bolo síce dosť namáhavé zorganizovať to na takej úrovni ako sa nám to podarilo. Teraz však vidíme, že ten tretí ročník stál naozaj za to. Vyvrcholením celého podujatia bol koncert kapely, ktorý dal bodku za celým dnešným dňom,“ povedal na záver Peter Nôta.

student24/Mária Vrábeľová foto: Mária Vrábeľová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM