Martin Károly Rozhovor

Spoveď Lenky (17) z Hlasu: Rytmus mi ako človek nesedí

Celému Slovensku ukázala svoj talent a dosiahla obrovský úspech, keď sa prebojovala až do finále súťaže Hlas Československa. Potom ju však stopol vyhadzov od drsňáka Rytmusa. Žiarčanka Lenka Libjaková si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Otvorene nám p

V piatok ožilo žiarske Céčko hudbou. Deň s magickým dátumom sa niesol v znamení koncertu s príznačným názvom** Pieseň pre Žiar**. Na svoje si prišli určite fanúšikovia známej žiarskej kapely Sitňan, ktorá je vo svojom žánri známa aj celoslovensky.

[blockquote]Spo­ločne so Sitňanom sa predstavila bývalá finalistka súťaže Hlas Československa, Lenka Libjaková, ktorú sme aj vyspovedali. Chcete vedieť, aký je Rytmus a čo si Lenka myslí o súťaži Hlase Československa? Pozrite si náš rozhovor s ňou.[/blockquote] [size=14][color=#cc0000] Čo ťa motivovalo k prihláseniu do súťaže Hlas Československa? Prečo si sa tam prihlásila?[/co­lor][/size] V podstate som sa neprihlásila, bola som privolaná jedným človekom, ktorý hľadal ľudí do tejto súťaže. Veľkou motiváciou pre mňa bolo hlavne to, že sa hovorilo o muzikantoch ako Dan Bárta ,ktorý vraj mal koučovať.

[size=14][color=#cc0000]­Do svojho tímu si ťa vybral Rytmus. Aký je Rytmus kouč? Čo si o ňom myslíš?[/color][/si­ze] Nemala som veľa príležitostí s ním niečo riešiť ohľadom hudby. Mne osobne sa hudba, čo robí nepáči a ani ako človek mi veľmi nesedí, ale ako sa hovorí 100ľudí, 100 chutí:)

[size=14][color=#cc0000] V súťaži si skončila po rozstreli s Nikoletou Spalasovou pri pesničke od Christiny Aguillery, Lady Marmalade. Nemrzí ťa, že si vypadla tak skoro?[/color][/si­ze] Nie, nemrzí. Na jednej strane tam bolo veľmi príjemné tráviť čas s niektorými ľuďmi, ale na druhej som zistila, že takáto cesta nie je nič pre mňa. Viac ma baví tá klubová scéna, ktorá nie je taká povrchná.

[size=14][color=#cc0000]­Aké skúsenosti ti dala súťaž Hlas Československa? [/color][/size] Spoznala som výborných hudobníkov, ktorí ma za ten krátky čas toho veľa naučili, čo ma teší najviac.

[color=#cc0000]­[size=14]Čo si myslíš o súťažiach ako je Hlas Československa či Superstar?[/si­ze][/color] Podľa mňa to sú také rýchlokvasné súťaže. Myšlienka nie je zlá, ale bohužiaľ skoro v každom prípade, keď súťaž skončí, nejako sa na tých ľudí a celú show rýchlo zabudne.

[size=14][color=#cc0000]­Aké sú tvoje spevácke plány?[/color][/si­ze] Nemám nejaké konkrétne plány. Budem hrať s vlastnou kapelou, zabávať sa tým hraním, tvoriť nové veci. Nechcem nič siliť, potom by to nemalo význam.

[size=14][color=#cc0000]­V piatok si vystúpila na žiarskom podujatí s názvom Pieseň pre Žiar spoločne s kapelou Sitňan. Ako sa ti s nimi spolupracovalo?[/co­lor][/size] Chlapci zo Sitňanu sú veľmi príjemní ľudia aj hudobníci. Spolupracuje sa s nimi naozaj veľmi dobre. Ide z nich neskutočná energia, ktorú prenášajú aj na ostatných ľudí.

[youtube=440,253]h­ttp://youtu.be/hF1F8zqn­cwc[/youtube]

[size=14][color=#cc0000]­A na záver, jedna malá otázočka. Si mladá, sympatická kočka a aj vďaka súťaži určite nemáš núdzu o obdivovateľov, máš priateľa? Či si stále slobodná?[/co­lor][/size] Tak zatiaľ som slobodná:)

Lucia Svitková Foto: Dušan Petho/webnoviny.sk
www.dupe.sk Video: žiar24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM