Udalosti

Spoznajte svoju cestu ako byť úspešný pred 30-kou

Ak snívate o úspešnej kariére pred 30-kou, konferencia Forbes 30pod30 je práve pre vás. Spoznať 30 talentovaných Slovákov v rôznych odvetviach pod jednou strechou, to sa nevidí každý deň.

Ilustračný obrázok k článku Spoznajte svoju cestu ako byť úspešný pred 30-kou
Zdroj: Business innovation center BB

Príďte sa motivovať na konferenciu Forbes 30pod30, ktorá sa uskutoční 21.marca v Bratislave. Využite skorú registráciu Early Bird do 28. februára!

Unikátna myšlienka magazínu Forbes priniesť na jedno pódium 30 úspešných ľudí pod 30 rokov vznikla na spojenie mladých podnikateľských talentov a potenciálnych investorov. Môžete tam stretnúť profesionálov z rôznych odvetví biznisu. Po tejto konferencii vám určite budú známe mená ako Andrej Kiska ml., Sukhi Wahiwala, Boris Zelený, Ivan Štefunko, Anton Zajac či Ondřej Tomek. Navyše, budete si môcť vypočuť známu Celeste Buckingham nielen ako speváčku, no zároveň ako spíkerku. Nájdete tam priestor na otestovanie si svojho podnikateľského nápadu či začínajúcej firmy a skonzultovanie s profesionálmi z oblastí financií, ale aj poradenstvo zdarma ohľadom právnych aspektov podnikania.

Opýtali sme sa organizátorov, čo by špeciálne vyzdvihli vrámci programu: „Konferencia počas jedného dňa ponúka možnosť stretnúť mimoriadne talenty z rebríčka Forbes 30pod30 a vo festivalovej atmosfére vytvára rámec pre diskusie, výmenu skúseností a názorov medzi zástupcami funkčných startupov či predstaviteľmi úspešných spoločností. Študenti majú unikátnu možnosť prezentovať svoje nápady počas jazdy autom – Car Pitch, sledovať zaujímavé stratupy v Pitch and Grill, alebo diskutovať s prezentujúcimi a hosťami počas dňa a na večernej afterparty.“

Ak teda patríte medzi skoré vtáčatá, určite navštívte, webovú stránku konferencie Forbes 30pod30 a zabezpečte si vstupenku so zľavou. Nikdy neviete, možno ste to práve vy, kto môže stáť nabudúce na pódiu konferencie Forbes 30pod30 a hovoriť o svojom inšpiratívnom príbehu.

Kristína Kružicová

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM