Jaroslav Dodok Univerzity

Študent Ekonomickej univerzity zaujal na YouTube coverom od Adele

Tomáš Pjontek, študent Ekonomickej univerzity v Bratislave, zaujal na YouTube svojou cover verziou piesne Rolling In The Deep od známej anglickej speváčky Adele. Mladý 23-ročný študent si získal mnoho fanúšikov, ale svojim šarmom očaril najmä ženskú

Od koncertu pre susedov až k sólo dráhe[/color][/si­ze]

Nádejný spevák zo Spišskej Novej Vsi sa narodil v hudobnej rodine. Jeho mama kedysi spievala, síce nie na profesionálnej úrovni, ale podľa študenta ekonomiky mala nádherný hlas.// **„Ja som sa v detstve veľmi hudobne neprejavoval. Skôr som čakal na moment, kedy nebol nikto doma, aby som mohol spraviť nechcený koncert susedom. Postupne sa to začalo pravidelne opakovať a postupom času nebola chvíľa, kedy by som bol sám doma a nespieval by som,“ **//prezradil svoje hudobné začiatky Tomáš Pjontek.

Spev v Základnej umeleckej škole Tomáš nevychodil a spievať sa naučil štýlom spievaj ako počuješ. Pred dvoma rokmi vyskúšal učiteľku spevu, ktorá je v Bratislave vychytená a známa.** „Bol som len na piatich hodinách. Keďže som dosť ťažko tvarovateľný materiál, nešlo to ľahko a bolo to pre mňa dosť finančne náročné. Som študent a tie hodiny stáli astronomické sumy. Vtedy som si rátal, že na to, aby som sa potrápil 45 minút na hodine spevu, musím odpracovať 12 hodín na brigáde,“ **povedal nádejný spevák.

Počas štúdia na vysokej škole v Bratislave sa Tomáš predstavil ako spevák v pár kapelách. Pred pár mesiacmi sa však rozhodol, že sa vydá na sólovú cestu speváka.** „Momentálne dávam dohromady hudobníkov, ktorí ma budú v budúcnosti sprevádzať. Uvažujem nad tým, že by som rád dal dokopy viac formácií pre rôzne typy koncertov. Pre určitý druh piesní sa hodia 2 gitary a cajon a pre niektoré iné piesne, väčšinou slaďáky, sa hodia husle a klavír. Chcel by som to kombinovať, aby som vedel potešiť rôzne skupiny ľudí s rôznymi hudobnými chuťami,**“ predstavil svoje ilúzie do budúcnosti Tomáš.

Svoj talent predstavil na YouTube[/color][/si­ze]

O svoj hudobný talent sa Tomáš rozhodol podeliť so širším publikom na Slovensku. Pred dvoma mesiacmi sa na YouTube objavila cover verzia pesničky Rolling In The Deep od anglickej speváčky Adele. V súčasností má jeho verzia necelých 20 000 zobraze­ní.** „Chcel som vidieť, či bude záujem zo strany ľudí, či sa to bude páčiť, či to osloví. Či je šanca, aby som sa hudbou raz mohol živiť. Vidím, že nejaká malá šanca tam je, tak sa jej chcem chopiť a naplno ju využiť,“ **skonštatoval spevák.

Pre 23-ročného rodáka zo Spišskej Novej Vsi je tento rok posledným na vysokej škole. Podľa jeho slov sa chce po škole začať venovať naplno hudbe. A aké sú jeho plány do budúcnosti? Predstaví sa už čoskoro s novou piesňou?** „Ďalšie piesne určite budú. Nechcem dopredu hovoriť, kým to nebude všetko na 100% vybavené a dohodnuté, ale najbližšie by som rád zahral na romantickú nôtu a rád by som natočil video niekde v exteriéri na peknom mieste, s nádhernou ženou,“** dodal na záver svoje plány do budúcnosti Tomáš Pjontek.

Adele – Rolling In The Deep (Tomáš Pjontek ft. That's Live acoustic cover) [youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/i­UeziYHBHdM[/y­outube]

Student24/Simona Ivančáková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM