Jaroslav Dodok Ostatné

Študenti môžu o svojich nápadoch a pripomienkach hovoriť s Andrejom Barborkom, prezidentom ŠRSŠ

Študentská rada stredných škôl ponúka mladým ľuďom sériu priateľských neformálnych stretnutí s cieľom otvoriť diskusiu na zaujímavé témy o školstve, vzdelávaní, ale aj o činnosti mládežníckej organizácie.

Ilustračný obrázok k článku Študenti môžu o svojich nápadoch a pripomienkach hovoriť s Andrejom Barborkom, prezidentom ŠRSŠ
Foto: Jaroslav Dodok

,,Rozhodol som sa pozvať verejnosť a teda mládež na 1. neformálne „Stretko s prezidentom“, ktoré sa bude konať už v stredu 20. februára 2013 v čase od 14:00 do 18:00 v NIX klube Trenčín (Štúrovo námestie)," priblížil na úvod Andrej Barborka, prezident ŠRSŠ.

Cieľom stretnutia je podpora kontaktu verejnosti (žiakov stredných škôl, aktívnych mladých ľudí ako i ďalšej širokej verejnosti) s prezidentom Študentskej rady stredných škôl SR a tým poskytnutie priestoru pre otvorenú kamarátsku diskusiu, vypočutie názorov, ale i vysvetlenie činnosti ŠRSŠ SR.

,,Len prednedávnom sme spustili unikátny projekt „Keď spadneš, postav sa“, ktorý na okamžite zaujal žiakov na školách. Aj preto sa chcem o týchto témach s mladými ľuďmi viac rozprávať, hľadať nové príležitosti a nápady, ktoré by sme mohli prostredníctvom ŠRSŠ využiť," dodal Barborka.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM