Jaroslav Dodok Zábava

Svetový DJ Asaf Borger alias Borgore to na Slovensku roztočil

V klube Ateliér Babylon konala jedna z najväčších dubstepových party. Svetový DJ a producent Asaf Borger alias Borgore to prišiel so svojou legendárnou party konečne rozbaliť aj na Slovensko.

V klube Ateliér Babylon sa v piatok 14. septembra konala jedna z najväčších dubstepových party pod značkou UKF. Svetový DJ a producent Asaf Borger alias Borgore to prišiel so svojou legendárnou party konečne rozbaliť aj na Slovensko.

Celá akcia vypukla o ôsmej hodine a klub sa začal napĺňať nedočkavými fanúšikmi už od začiatku. Samozrejme, že sa nečakalo len tak na prázdno, celý večer mohli ľudia vidieť a šalieť na viacerých kvalitných DJ-ov ako Stifler Selecta /CZ/ alebo WIldchild /GER/, ktorí síce nemajú ani zďaleka 600 tisíc základňu fanúšikov na sociálnych sieťach ako headliner, no napriek tomu tancovalo publikum už od začutia prvých tónov. A práve títo dvaja páni boli úplne najlepšími predskokanmi akých mohli organizátori vybrať.

Borgore sa prepracoval od metalovej kapely Shabira až po produkovanie elektronickej hudby. Nikdy nevedel svoju prácu presne zaradiť a preto si vymyslel vlastný štýl, ktorý nazval gorestep. Asaf má za sebou spoluprácu s umelcami ako Rusko, M.I.A, remix pesničiek od LMFO, či Britney Spears.

Na poslednej skladbe Decisions spolupracoval s Miley Cyrus, ktorá nahrala vokály. Na vystúpení ste mohli počuť staršie aj novšie veci ako Flex, Someone else, kde sa v rodenom Izraelčanovi nezaprel ani spevák, či rapper..

Možno bolo cítiť, že umelec tohto rázu je už zvyknutý vypredávať 100-tisícové haly a malý slovenský klub možno nebol to pravé afrodiziakum. Mnoho ľudí však doslova šalelo a niektorým sa podarilo pár pesničiek odtancovať na pódiu, čím zabránili väčšine ľudí si užiť showmana, ale vidieť iba tancujúce dievčatá a chlapcov. Každopádne to v tomto duchu sa pokračovalo až do skorých ranných hodín, kým nebol každý jeden zúčastnený úplne zničený, ale uspokojený.

student24/tasr foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM