Udalosti

Svetoznáme podujatie opäť na Slovensku: Blíži sa tretí Startup Weekend Košice

Košice budú o týždeň už po tretíkrát hosťovať svetoznáme podujatie Startup Weekend. Podujatie je určené pre každého, kto má chuť pracovať na svojom nápade, alebo na svojom talente

Ilustračný obrázok k článku Svetoznáme podujatie opäť na Slovensku: Blíži sa tretí Startup Weekend Košice
Zdroj: Dnes24.sk

Počas troch dní získajú účastníci možnosť prezentovať svoj nápad, nájsť ľudí do svojho tímu a za pomoci mentorov zo slovenských aj medzinárodných firiem vybudovať z myšlienky seriózny projekt, ktorý budú hodnotiť nezávislí porotcovia.

Startup Weekend Košice sa uskutoční 17. až 19. apríla v priestoroch Stavebnej fakulty TUKE, Vysokoškolská 4.

Startup Weekend Košice vychádza z celosvetového konceptu Startup Weekend. Na Slovensku sa toto podujatie organizuje len v troch mestách, a síce v Žiline, v Bratislave a v Košiciach. Do Košíc prichádza súťaž po tretíkrát.

Organizátori vidia najväčšiu hodnotu podujatia v tom, že je určené pre každého, kto má chuť pracovať na svojom nápade, alebo na svojom talente. Stanley Mácha bližšie vysvetľuje: „Prísť môže hocikto, aj keď žiadny nápad nemá. Počas víkendu sa pridá k ľubovoľnému tímu a pomôže mu pracovať na danom projekte. Môžu to byť grafici, programátori alebo jednoducho ľudia, ktorí radi pracujú s nápadmi a rozvíjajú ich.“

Po minuloročnom úspechu bola kapacita súťaže navýšená zo 45 na 60 miest pre účastníkov, miesta sa už zapĺňajú. Svoju ruku k dielu priložilo viac organizátorov a samozrejme príde aj viac mentorov, ktorí budú účastníkom počas víkendu pomáhať.

Bližšie informácie o podujatí a registráciu nájdete na webstránke http://www.up.co/…weekend/5533.

Foto: Startup Weekend Košice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM