Jaroslav Dodok Rôzne

Takto vyzeral 1.apríl na portáli Student24.sk

Deň bláznov včera nevynechal ani náš spravodajský portál. Popri našom serióznom spravodajstve sme vás prekvapili chvíľkami zábavy a jedným naozaj špeciálnym žartom...

Ilustračný obrázok k článku Takto vyzeral 1.apríl na portáli Student24.sk
Foto: Jaroslav Dodok

Ak ste náš web včera sledovali, určite ste zaregistrovali správu: ,,Študentský spravodajský portál Student24.sk končí svoje pôsobenie, môže za to takmer 8 tisícová pokuta"

V príspevku sa píše o zavádzaní čitateľov o poškodení mena univerzity či ujme na cti pána ministra mládeže. Okrem toho sa v článku spomínajú aj kontakty na vedenie skupiny GJ&T (Global Journalistic and Television Media Group) a taktiež aj vyjadrenie Sergejeva Mortagea.

Hneď po uverejnení tejto informácie a tohto článku na webe sa spustila búrlivá diskusia o budúcnosti nášho portálu. V redakcii sme zaznamenali niekoľko telefonátov, mailov a taktiež aj správ na facebooku. Prostredníctvom tohto vysvetlenia vás chceme ubezpečiť, že išlo len o prvoparílový žart a portál Student24.sk svoje pôsobenie na internete nekončí a žiadna pokuta pre šéfredaktora udelená nebola. Celý prvoaprílový článok v plnej miere dementujeme.

Ďakujeme za vaše reakcie

I napriek tomu, že nejakých čitateľov sa nám nachytať podarilo, sme si uvedomili, akú dôležitú úlohu zastávame vo svete informácii. Preto sme sa rozhodli teraz uverejniť niekoľko vašich reakcií:

,,Dúfam, že 2. apríla správu dementujete. Ja Vás tiež rada čítam a ak je pravdou, že končíte, tak nech cenzúra a spravodlivosť siaha na ľudí, čo riadia náš štát, inštitúcie… Bojujte, ste mladí a my potrebujeme odvážnych, nebojácnych a morálne zdravých ľudí,"

,,Dobrý deň prajem, veľmi podarení prvoaprílový žart. Priznávam, dostali ste ma. Chcem sa vám poďakovať za tento naozaj originálny žart a zároveň za vaše zaujímavé informácie, ktoré nám každý deň ponúkate,"

,,Paráda, dostai ste ma. To mám za to, že nikdy neviem koľkého je,"

,,Ahoj Jaro, to čo má byť táto správa? Je to hrozné, neviem čo si mám o tom myslieť. Pokiaľ je treba, veľmi radi pomôžeme a vyhlásme aj s ďalšími organizáciami verejnú zbierku,"

,,Dobre, dobre infarkt odkladám, ale toto sa nerobí! Fajný vtípek… uznávam!"

,,Ty nepodara!!!! Až mi ťažko prišlo, aj keď dobre blbiny si dal dokopy!"

,,Jednoznačne najlepší prvoaprílový fórik, aký sa dnes na internete objavil"

Vážení čitatelia a fanúšikovia, veľmi vám ďakujeme za všetky tieto reakcie. Za verejnú zbierku, ktorú ste chceli kvôli nám vyhlásiť, aj za to, že niektorí z vás takmer volali na ministerstvo, za vaše úprimné telefonáty a všetky poďakovania.

Vás, našich čitateľov si nadovšetko vážime a od dnešného dňa vám budeme opäť ponúkať overené, objektívne a dôležité informácie zo sveta študentov a školstva. Kvalitné spravodajstvo, rozhovory aj reportáže. Ďakujeme za vašu priazeň aj za to, že ste prežili náš prvoaprílový žartík. Veríme, že sme vás pobavili.

Jaroslav Dodok a redakcia Student24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM