Jaroslav Dodok Kultúra

Talentovaní speváci a hudobné kapely privítajú na Orave amerického lektora Briana Fentressa

V.I.A.C. – Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže pripravuje Gospel Workshop, ktorý sa uskutoční 21. - 23. 6. 2013 v Dome Kultúry v Trstenej. Gospel Workshop je jedinečná príležitosť pre všetkých spevákov z Oravy rozvíjať svoj talent pod vedením skúseného zahraničného lektora.

Ilustračný obrázok k článku Talentovaní speváci a hudobné kapely privítajú na Orave amerického lektora Briana Fentressa
Foto: Jaroslav Dodok

Pozvanie na workshop prijal americký lektor Brian Fentress, ktorý má bohaté skúsenosti z práce v štúdiu a z gospelových workshopov, ktoré od roku 2005 vedie po celej Európe. Všetci prihlásení budú mať možnosť stráviť tri dni pod jeho vedením, počas ktorých budú môcť vylepšiť svoju techniku spevu, rozširovať si obzor v oblasti gospelovej hudby, spoznávať nových ľudí a vymieňať skúsenosti. Workshop nie je podujatím len pre aktívnych spevákov a zboristov ale pre všetkých, ktorý radi spievajú a chcú na svojom prejave pracovať a pritom zažiť niečo nové.

Workshopy vyvrcholia na konci tretieho dňa – 23. júna o 18:00 – záverečným vystúpením pre širokú verejnosť, na ktorom vystúpia všetci účastníci.

Registračný poplatok je 8 eur. Všetky informácie, kompletný program a prihlasovací formulár na workshop je k dispozícií na http://www.ozviac.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM