Kornel Kubík Zábava

Televízor namiesto hlavy. Takto vyzerá nový klip Hexu k hitu Keď sme sami

Slovenská kapela Hex zverejnila videoklip k hitu Keď sme sami. Skupina sa rozhodla dať piesni aj vizuálnu podobu najmä na základe kladných odoziev na skladbu od fanúšikov a fanúšičiek. Objaví sa v ňom aj línia s hrdinom, ktorý má namiesto hlavy televízor.

Ilustračný obrázok k článku Televízor namiesto hlavy. Takto vyzerá nový klip Hexu k hitu Keď sme sami
Zdroj: Webnoviny.sk

„Zasiahli opäť naši fanúšikovia, klip sme nakrúcali hlavne na ich popud. Na YouTube máme kopec pozitívnych odoziev na pesničku. Keďže sa pesnička chytila, tak sme sa rozhodli nakrútiť oficiálny klip,“ vysvetlil basgitarista kapely Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

O réžiu sa postaral Jozef Koháry, ktorý už s formáciou spolupracoval na videu ku skladbe Ty a ja. „Je to taký pokojný, čiernobiely, jemne melancholický klip. A navyše dodáva pesničke niečo, čo nemala, a to humor,“ povedal spevák Peter „Ďuďo“ Dudák. Kohárymu sa v klipe podľa členov kapely podarilo vystihnúť atmosféru, ktorá z piesne ide. Zasadil doň aj líniu s hrdinom, ktorý má namiesto hlavy televízor.

„Som veľmi spokojný. Vždy sa mi páčili čiernobiele klipy, kde hrala hlavnú úlohu kapela. Teším sa, že sa režisérovi podarilo zachytiť Hex taký, aký je. Nad klipom sme sedeli dlhší čas a premýšľali, ako tému uchytiť. Núkalo sa veľa možností, no vždy nám z toho vyšlo, že to musíme urobiť presne takto. V tomto ohľade, to absolútne spĺňa naše predstavy,“ skonštatoval Dohňanský.

Video, v ktorom sa členovia kapely predvedú v oblekoch, nakrúcali v Bratislave. „Nakrúcalo sa v Klube umelcov nad legendárnou "Umelkou“ pri Starom moste v Bratislave. Je to pekný starý priestor s atmosférou. Pre nás je prirodzené prostredie koncertné pódium alebo nahrávacie štúdio, ale aj toto bolo fajn, lebo sme v podstate len hrali pieseň Keď sme sami na nezvyčajnom mieste,„ prezradil spevák skupiny Peter "Ďuďo“ Dudák.

Skupina Hex sa 13. decembra predstaví na Vianočnom koncerte v bratislavskom Ateliéri Babylon. Na podujatie, ktoré usporiadali na želanie fanúšikov, si pozvali aj Laskyho z Pary, Janka Kurica z kapely Vidiek a skupinu Walter Schnitzelsson.

Odporúčame: Pobavia, potešia aj šokujú. Pozrite si 10 najlepších re­klám

Televízor namiesto hlavy. Takto vyzerá nový klip Hexu k hitu Keď sme sami
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM