Jaroslav Dodok Zábava

Thomas Puskailer pokrstil debutový album nielen v Bratislave, ale aj v Prahe!

Šarmantný Thomas Puskailer je populárny aj mimo Slovenska! Svoj debutový album sa preto rozhodol pokrstiť aj v metropole Českej republiky. V hoteli Fusion v Prahe mu novinku pokrstil známy DJ a producent Michael Burian a rešpektovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel.

Ilustračný obrázok k článku Thomas Puskailer pokrstil debutový album nielen v Bratislave, ale aj v Prahe!
Foto: Jaroslav Dodok

Debutový album Thomasa Puskailera “Make Believe” obsahuje 17 skladieb. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 12 popových skladieb a päť tanečných remixov. Thomas Puskailer ho pokrstil najskôr v Bratislave a následne v Prahe! Tam za ním pricestovala nielen manželka Abbie, ale aj priatelia zo Slovenska!

Thomasov album dostal pomenovanie medzinárodný

„Bolo to úžasné! Je to super pocit pokrstiť album na Slovensku aj v Českej republike. Je to pre mňa symbolické, protože svoj debut považujem za medzinárodný album! Dokonca pricestovala aj Gaba Drobová, ktorá album krstila v Bratislave,“ neskrýva nadšenie Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer predstavil v Prahe na živo niekoľko skladieb, nechýbali sexi tanečnice a laserová šou! Zapieval aj prvý singel „Moneytree“. Remix od renomovaného producenta Miroslava Vrlíka sa v Českej republike vyšplhal na prvé miesto Dance Chart. Album “Make Believe” pokrstili dvaja krstní rodičia. Naraz nasmerovali laserový lúč na album a zaželali mu veľa úspechov.

„Album mi pokrstil DJ a producent Michael Burian, ktorého si veľmi vážim ako človeka aj ako umelca. Veľa to pre mňa znamenalo! Je to jeden z najvyhľadáva­nejších DJ-ov v Strednej Európe. Krstnou mamou bola aj rešpektovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel, ktorá nafotila fotografie do bookletu albumu,“ vysvetľuje Thomas Puskailer.

Na albume spolupracoval aj McCartney

Thomas Puskailer si na album prizval skutočne výnimočných kolegov z hudobnej brandže! Skladby “Make Believe” a “Artificial Light” vznikli v spolupráci s newyorským producentom Bill Grainerom. Bill má na konte cenu Grammy a spoluprácu so speváčkou Jennifer Hudson. Skladby “Sitting on a Cloud”, “By your Side”, “Cappuccino” a “Moneytree” spoluprodukoval Joe Dworniak v Anglicku, ktorý pracoval s takými menami ako Paul McCartney, Duran Duran, Salt N Pepa a mnohí ďalší. Teraz sa už spevák, herec, tanečník a model Thomas Puskailer teší na Vianoce, ktoré strávi s rodinou vo Veľkej Británii.

„Budeme mať typické anglické Vianoce s anglickými tradíciami. Santa Claus príde 25-eho decembra ráno. Sestra mojej manželky navarí klasické anglické vianočné jedlo – moriaka. Okrem jedla sa veľmi teším na darčeky, ale hlavne na lásku a porozumenie s blízkymi…“ plánuje si najkrajšie sviatky roka Thomas Puskailer.

Fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na pripravované koncertné turné „Make Believe“, ktoré Thomas plánuje odštartovať na jar 2013. Na Slovensku a neskôr aj v Českej republike predvedie skvelú tanečnú a vizuálnu šou plnú prekvapení!

Viac zaujímavostí zo sveta hudby nájdete na webe www.music-zone.eu

Thomas Puskailer pokrstil debutový album nielen v Bratislave, ale aj v Prahe!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM