Tlačové správy

Tipy, ako si užiť Silvester plný zábavy

Na Silvestra sa chcú všetci zabávať a mať naň len tie najlepšie spomienky. Pokiaľ máte deti a nemôžete vyraziť na silvestrovský ples, vyhnite sa nude pred televízorom a naplánujte si výnimočný večer so spoločenskou hrou, do ktorej sa zapojí celá rodina.

Ilustračný obrázok k článku Tipy, ako si užiť Silvester plný zábavy
4
Galéria
Zdroj: Kharisma PR & Promotions

Nič nescelí rodinu a priateľov viac, ako spoločný smiech. Spoločenské hry určené pre rozličné vekové kategórie prinesú zábavu malým, aj veľkým. „Hranie prináša emócie – vzrušenie, napätie, prekvapenie, satisfakciu. Proces hrania obnáša rôzne sociálne interakcie – súperenie, spoluprácu, zdravú agresivitu, čo často obohacuje jednostrannosť nášho každodenného fungovania a môže zvyšovať celkovú kvalitu života,“ potvrdzuje psychológ Rastislav Bilík.

Postreh, originalitu a nezvyčajné úlohy ponúka spoločenská hra ReACTion. Ide v nej o to, aby ste svojich priateľov pristihli pri porušovaní pravidiel. Tie sa však neustále menia a vy môžete pomocou kartičiek s inštrukciami taktizovať tak, aby sa týkali napríklad len tých, ktorí majú na sebe ponožky alebo len tých, ktorí majú čierne vlasy. Všetci, čo chcú v ReACTion vyhrať, musia dávať veľký pozor a reagovať rýchlosťou blesku. Stačí priateľov pristihnúť pri porušení pravidiel skôr, ako sa to podarí im a víťazstvo je vaše!

Vďaka novej hre Pictofun si okrem dobrej zábavy počas silvestrovského večera precvičíte najmä kreativitu pri vymýšľaní asociácií. „Hráči priraďujú obrázky k rôznym kategóriám podľa vlastnej asociácie. Niekomu môže jablko asociovať jablkový koláč a priradí ho kategórii jedlo a pitie, inému hráčovi naopak porekadlo Jablko nepadá ďaleko od stromu,“ vysvetľuje Jana Karásková zo spoločnosti Piatnik.

Zaručene nezabudnuteľné bláznivé zážitky všetkým silvestrujúcim pripravia staré dobré Activity. Tie majú aj verziu s podtitulom Special, v ktorej sa opisujú dvojslovné, často veľmi netradičné pojmy. Trik je v tom, že každú časť názvu treba predviesť iným spôsobom. Activity Special si môžu zahrať 4 až 16 ľudia rozdelení do tímov, pričom hra obsahuje až 440 kariet s úlohami. „Hra umožňuje opísať pojem zvukom. Samozrejme, hráči naďalej môžu aj kresliť, použiť slovný opis či pantomímu. Keďže sú pojmy dvojslovné, zábavy je ešte viac ako predtým,“ vysvetľuje Jana Karásková zo spoločnosti Piatnik.

Či už strávite Silvester na chate či doma s deťmi alebo priateľmi, spoločenské hry môžu do večera vniesť plno humorných situácií, na ktoré budete ešte dlho spomínať.

(tlačová správa)

TIPY, AKO SI UŽIŤ SILVESTER PLNÝ ZÁBAVY
4
Galéria
Zdroj: Kharisma PR & Promotions
Zdroj: Kharisma PR & Promotions
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM