Jozef Legéň Kultúra

Toto video dobýva YouTube: Sagan sa na pódiu pustil do spevu s Bezdedom :)

Žilina privítala svojho hrdinu Petra Sagana vo veľkom štýle. Po náročnej Tour de France, v ktorej obhájil zelený dres, si „Tourminátor“ naplno užíval oslavu na jeho počesť. Zaplnené námestie fanúšikmi v zelených tričkách šalelo, keď Peter spoločne s Bezdedom odpálili známy hit od skupiny AYA.

Ilustračný obrázok k článku Toto video dobýva YouTube: Sagan sa na pódiu pustil do spevu s Bezdedom :)
Zdroj: Webnoviny.sk

Na jubilejnej 100. Tour de France náš rodák Peter Sagan ukázal, že patrí medzi špičku najlepších cyklistov sveta. Momentálne najznámejší Slovák vo svete si po náročnej Tour prišiel oddýchnuť domov do Žiliny. Mesto mu pripravilo veľkolepú uvítaciu akciu na ktorej nechýbali zelené balóny, hudobníci a množstvo Petrových fanúšikov. Na Mariánskom námestí v rodnej Žiline ho vítali stovky ľudí. So zelenými balónmi v rukách skandovali jeho meno a vytrvalo čakali na podpisy. Podľa organizátorov prišlo 23-ročného šoumena pozdraviť viac ľudí ako vlani v Bratislave.

Na Tour Peter okrem perfektných výkonov ukázal, že je rodený bavič. Jeho jazda na zadnom bez držania sa po náročnom stúpaní, či zelená briadka v poslednej etape sa navždy zapíšu do histórie najprestížnejších cyklistických pretekov sveta. Jeho šoumenstvo sme mohli vidieť len v televízii, avšak „rýchlik spod Dubňa“ ukázal aj svojim Žilinčanom, že to vie pekne roztočiť. Pozrite si video a hlavne vypočujte, ako vie Peter spievať. Spolu s Tomášom Bezdedom a publikom odpálili známy hit od skupiny AYA, Malý princ. Na začiatku sa Peter potreboval rozohriať, ale potom s Tomášom vytvorili ozaj originálny duet.

Sagan spieva s Bezdedom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM