Jaroslav Dodok Šport

Udalosť dňa: Peter Sagan si v Bratislave zabicykluje s fanúšikmi

Program akcie Zabicyklujte si s Petrom Saganom je bohatý. Pripravená je autogramiáda, ale aj rýchlostná exhibícia slovenskej cyklistickej hviezdy.

Ilustračný obrázok k článku Udalosť dňa: Peter Sagan si v Bratislave zabicykluje s fanúšikmi

V Petržalke pripravili pre záujemcov približne trinásťkilometrový okruh, na ktorom povedie pelotón práve pretekár tímu Cannondale. Sagan sa chce aj týmto spôsobom poďakovať fanúšikom za veľkú podporu.

„Samozrejme, že by som chcel vyhrať,“ zasmial sa Peter Sagan, ale potom už dodal: „Bude to jazda pre verejnosť. Chcem fanúšikom poďakovať, stretnúť sa s nimi. Bude to skôr relaxačné jazdenie, preveziem sa. Nebude chýbať ani autogramiáda. Mnohí ma už kritizovali, že to organizujeme v Bratislave a nie v Žiline či v inom meste. Nemôžem sa však rozkrájať, navyše v Bratislave sa našli partneri, ktorí toto podujatie zorganizovali.“

Akcia Zabicyklujte si s Petrom Saganom sa začne registráciou o 14.00 h pri zadnom vchode do Auparku pri Sade Janka Kráľa. Vstup je voľný a prvých 300 zaregistro­vaných účastníkov získa zelené tričko s nápisom Bicyklujem so Saganom. Súčasťou podujatia bude bohatý sprievodný program a súťaže o zaujímavé ceny. Trasa jazdy povedie ulicami Petržalky až na Lúky k Draždiaku.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM