Rastislav Búgel Univerzity

UKF organizuje Deň otvorených dverí: Študenti si pripravili propagačné video

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre si aj tento rok pre záujemcov o štúdium pripravila Deň otvorených dverí. Študenti k nemu vytvorili pozvánku vo forme videa.

Ilustračný obrázok k článku UKF organizuje Deň otvorených dverí: Študenti si pripravili propagačné video
Zdroj: Dnes24.sk

Devätnásty február 2015 bude patriť na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre Dňu otvorených dverí. „Uchádzači o štúdium a verejnosť budú mať príležitosť voľne a nezáväzne si prezrieť priestory univerzity, ako aj možnosť oboznámiť sa s jej štruktúrou a aktivitami,“ informuje Jana Krajčovičová z oddelenia médií UKF v Nitre.

Na všetkých piatich fakultách (Fakulta prírodných vied, Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva, Fakulta stredoeurópskych štúdií, Filozofická fakulta a Pedagogická fakulta) sa záujemcovia o štúdium môžu oboznámiť so systémom výučby a pozrieť si výučbové, výskumné, technologické a knižničné priestory fakúlt spojené s odborným výkladom. „Okrem informácií o študijných programoch a podmienkach prijímacieho konania a dôležitých termínoch, sa dozvedia, aké sú možnosti semestrálneho študijného pobytu v zahraničí, o spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami či o uplatnení absolventov jednotlivých študijných programov realizovaných univerzitou,“ informuje Krajčovičová.

Deň otvorených dverí bude prebiehať vo všetkých objektoch univerzity. Šikovní študenti UKF nezaháľali a vytvorili zaujímavú pozvánku vo forme videa, ktorú si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Foto: ilustračné

DOD 2015 FF UKF
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM