Jaroslav Dodok Univerzity

Univerzita sv. Cyrila a Metoda spúšťa študijný program

Nenávratný finančný príspevok z operačného programu Vzdelávanie zo zdrojov Európskej únie umožnil v Trnave na Univerzite sv. Cyrila a Metoda (UCM) otvoriť pre akademický rok 2012/2013 nový študijný program Media relations v anglickom jazyku.

Ide o ojedinelý študijný odbor, ktorý sa v študijných programoch iných škôl v takejto forme nenachádza. Študenti ho budú môcť študovať v bakalárskej forme denne a externe, prihlášky treba posielať do 15. mája. TASR o tom informovala Jana Matúšová z projektového tí­mu.

[blockquote] Projektové overovanie tohto študijného programu sa uskutočnilo vo februári tohto roku na pôde Fakulty masmediálnej komunikácie UCM za účasti štyroch desiatok študentov aj zo zahraničia. Potenciálnym poslucháčom umožní zlepšovať si nielen odborné, ale aj jazykové znalosti, aby boli lepšie pripravení pre potreby praxe.[/blockquote]

** „Vytvorenie študijného programu Media relations v anglickom jazyku má zároveň za cieľ podporu medzinárodnej spolupráce a mobility akademickej obce,“** dodala Matúšová.

Zdroj: TASR Foto: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM