Jaroslav Dodok Zábava

V Banskej Bystrici sa zatriasla zem, avšak 3-tisíc divákov si zábavu pokaziť nenechalo

V sobotu v noci mohli všetci návštevníci najväčšieho disko klubu na Slovensku pocítiť záchvevy zeme. Zemetrasenie to ale nebolo. Čo teda prinútilo zem k pohybu?

Ilustračný obrázok k článku V Banskej Bystrici sa zatriasla zem, avšak 3-tisíc divákov si zábavu pokaziť nenechalo

Dlho očakávaný (našťastie nenaplnený) koniec sveta sa stal skvelým dôvodom na vymakanú party pod záštitou nemenovaného slovenského rádia. V bystrickom diskoklube sa zišli najväčšie slovenské hviezdy súčasného speváckeho šoubiznisu. Ich hlavný cieľ – odpáliť tú najskvostnejšiu after party tohto roka.

Vyše 3000 divákov sa v sobotňajšiu noc zišlo v najväčšom a najmodernejšom klube na Slovensku. Všetci si prišli užiť energické vystúpenie Dary Rolins, zaujímavú hudbu Celeste Buckingham či hit „Nebo, peklo, raj“ v podaní Tomiho Popoviča. Náladu vygradoval a ľudí do varu priviedol očividný miláčik publika Majk Spirit. Tento Objav roka 2011 jednoducho vie ako vyburcovať ľudí na maximum. Zlatým klincom večera bolo spoločné vystúpenia EGA a Rytmusa, ktorí svojimi hitmi a vtipnými hláškami dali dokonalú bodku za touto „afterkou“ po konci sveta.

Napriek tomu, že nie vždy bolo možné ukázať svoje tanečné kreácie, keďže parket praskal vo švíkoch, party to bola poriadna a zabávalo sa až do rána.

Adriana Kubalová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM