Jaroslav Dodok Festivaly

Veľa zmien na poslednú chvíľu: Festival BeeFree vás roztancuje napokon v Čunove

Nastali ďalšie zmeny v súvislosti so známym festivalom BeeFree. Tanečná akcia sa nakoniec nebude konať v Trenčíne ako sa pôvodne mala, ale v areáli Divokej vody v bratislavskom Čunove o dva týždne neskôr a to presne 9. - 11. augusta.

Ilustračný obrázok k článku Veľa zmien na poslednú chvíľu: Festival BeeFree vás roztancuje napokon v Čunove
Foto: Jaroslav Dodok

36 hodín a 150 dídžejov

Samotná hudobná akcia vypukne v piatok 9. augusta o 18 tej hodine a bude trvať nepretržite 36 hodín až do nedele 11. augusta do 6 hodiny rannej. V areáli sa budete môcť zdržiavať 2 hodiny pred začatím a 2 hodiny po skončení festivalu.

Na akcii sa bude nachádzať 5 pódií rozčlenených podľa druhu hudby na drum and bass, house, trance, techno a techhouse. Šancu predviesť sa dostane okolo 150 domácich dídžejov.

15. ročníku poteší s free wifi a live streamingom

Festival bude sprístupnený všetkým zábavu chtivým návštevníkom opäť zadarmo. Okrem toho je nachystané aj stanové mestečko a free wifi. Life streaming bude pripravený pre tých, ktorí sa nebudú môcť osobne zúčastniť na BeeFree. Spoplatnené bude len parkovanie v hodnote 10 eur. Do areálu nie je možné si doniesť vlastné jedlo a pitie.

Organizátori informujú, že areál ponúka množstvo zaujímavých atrakcií vďaka ktorým si návštevníci víkend užijú ešte viac. Okrem toho budú zabezpečené linky mestskej hromadnej dopravy, ktoré vás dopravia z centra Bratislavy až na miesto konania sa už 15. ročníka festivalu.

Student24.sk/Mar­tina Trepáková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM