Katarína Jankeje Rôzne

VIDEO: Topoľčianski študenti so super nápadom, z triedneho profesora urobili farmára!

Dnes sa maturantské triedy predbiehajú v natočení, čo najoriginálnejšieho videa únosu triednej knihy a niekdajšie jednoduché videá nahrádzajú nápadité krátke filmy. Títo študenti záverečného ročníka topoľčianskeho gymnázia to však zobrali naozaj svojsky, veď si to pozrite.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Topoľčianski študenti so super nápadom, z triedneho profesora urobili farmára!
Zdroj: YouTube.com

O zaujímavé filmové dielo sa postarali študenti 4.B z Gymnázia v Topoľčanoch. Hrdinom príbehu však nebudú tentokrát žiaci, ale naopak – triedny profesor Marián Pavlík a učiteľka Miroslava Pavlíková.

Video začína snahou mladých študentov ukryť triednu knihu na bezpečné miesto po tom, ako nechcú odovzdať ospravedlnenky. Medzitým však prekvapivo objavia svojho triedneho učiteľa na videu na internete. Marián Pavlík si v krátkom filmíku zahral „farmára Maja“, ktorý niečo hľadá: „Ahojte, volám sa Majo, pochádzam z Nemčíc, touto cestou si hľadám svoju stratenú polovičku. Ak ti chýbam tak ako ty mne, tak sa mi čo najskôr ovzi.“

Video zoznamku z prostredia farmy plnej sena a dobytka však uvidí aj profesorka Miroslava Pavlíková, ktorá je zároveň manželkou triedneho učiteľa maturantov a smutného farmára Maja. Ako to všetko dopadlo, si môžete pozrieť vo videu.

Ani minuloroční štvrtáci sa nenechali zahanbiť a vytvorili poriadne akčné video s kuklami, samopalmi, nechýbal ani známy Fantomas. Video si môžete pozrieť v našom článku: Kukláči, zbrane a Fantomas: TAKTO vyzeral únos triednej knihy topoľčianskych gymnazistov!

Video: LK Studio

Únos triednej knihy: Triedny je na nete...a na farme!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM