Jaroslav Dodok Rôzne

VÍŤAZ: Najlepšou komédiou roku 2012 sa stal film TED

Filmy sú pre mnohých útekom z každodennej reality. Na to, aby sme sa cítili dobre, nie je nič lepšie ako dobrá komédia. Dokáže totiž vyvolať nielen poriadny smiech. A práve preto máme komédie tak radi. Toto je desiatka zábavných filmov, ktoré v roku

10. Prci, prci, prcičky: Stretávka (American Pie: Reunion)[/size][/co­lor]

Stretávka je návratom postáv z prvého dielu „prcičkovej“ série. Režiséri John Hurwitz a Hayden Schlossberg nám na stretávke „Ročníka 99“ ukážu Jima (Jasom Biggs), Stiflera (Sean William Scott), Michelle (Alison Hannigan) a ostatných. Niekdajší spolužiaci prídu na to, že ich priatelia sa od školských čias tak trochu zmenili.

9.LOL[/size][/co­lor]

[youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/QIw­d0NSj0R0[/you­tube] Pre prípad, že ste to nevedeli, LOL je skratkou anglického výrazu Laugh out Loud (hlasno sa smiať), a film s Miley Cyrus, Ashley Greene a Demi Moore v hlavných úlohách, je o stredoškolskej láske, priateľstve a vyhýbaní sa despotickým rodičom. Tento príbeh o dospievaní je plný zábavných momentov, ktoré vyvoláva najmä vzťah medzi matkou (Moore) a dcérou (Cyrus).

8. Wanderlust[/si­ze][/color]

Vytvorte film o partnerskej dvojici, do hlavných úloh obsaďte Paula Rudda a Jennifer Aniston a máte to vyhrané. Wanderlast, ktorý je už dostupný na DVD a Blu-ray, je príbehom o páre, ktorý je nútený zmeniť svoj životný štýl. Bez peňazí, skvelej kariéry a značkového oblečenia sa naučia ceniť si život. Ale až po tom, čo si vytrpia svoje a my sa nasmejeme do popuku.

7. 21 Jump Street[/size][/co­lor]

[youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/Zir­gAYBcOgo[/you­tube] Hviezdami filmu 21 Jump Street sú Jonah Hill a Channing Tatum ako Schmidt a Jenko, dvaja chalani, ktorí hodia svoje pubertálne problémy za hlavu a dajú sa k polícii. Dvojica, ktorá je súčasťou tajnej jednotky Jump Street, sa má vydať v prezlečení do miestnej strednej školy. Napriek presvedčeniu, že vedia o strednej úplne všetko, si čoskoro uvedomia, že sa mýlia a ich pubertálne problémy ich prenasledujú aj naďalej.

6. Môj otec je šialenec[/size][/co­lor]

Príbeh otca a syna sa upriamuje na to, ako sa otec Donny (Adam Sandler) zblíži po rokoch odlúčenia so svojím synom Toddom (Adam Samberg). Toddovi sa v predvečer vlastnej sadby zrúti svet, keď sa za nesmierne zábavných okolností zjaví Donny (samozrejme bez pozvania). Donny sa všemožne snaží s Toddom zblížiť, ale musí čeliť následkom toho, že nie je práve najlepším otcom.

5.Madagaskar 3[/size][/color]

[youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/C05pGnZQ­QtE[/youtube] Lev Alex, zebra Marty, hrošica Gloria a žirafa Melman pokračujú v 3D animovanej komédii z dielne Erica Darnella, Toma McGratha a Conrada Vernona v boji za návrat do milovaného New Yorku. Ak ste videli predošlé diely, tento film si zamilujete.

4. The Three Stooges[/size][/co­lor]

hree Stooges sú klasickým americkým komediálnym triom.Traja kamaráti sa snažia zlepšiť svoj život vstupom do zábavného priemyslu. Ako si viete predstaviť, veci sa nevyvíjajú podľa plánu. Ak sa chcete zasmiať naozaj od srdca, tento film si jednoducho nesmiete nechať ujsť.

3. Muži v čiernom 3 (Men in Black 3)[/size][/color]

Žiaden zoznam najlepších komédií roku 2012 sa nezaobíde bez najočakávanejšieho filmu tohto roka. V Mužoch v čiernom 3 sa predstaví Will Smith ako Agent J, ktorý sa na misii v 60-tych rokoch pokúsi zabrániť mimozemšťanovi, aby zabil Agenta K (Tommy Lee Jones) a zmenil chod dejín.

2. The Pirates! In Adventure with Scientists[/si­ze][/color]

Na rodinnom animáku z dielne Petera Lorda a Jeffa Newitta sa zasmejú tak dospelí ako deti. Má v sebe niekoľko skutočne zábavných momentov. Príbeh sleduje Kapitána pirátov, jeho posádku a družinu. Kapitán sa snaží splniť svoj sen, vyhrať cenu pre piráta roka, a poraziť tak svojich protivníkov. Nasleduje dobrodružstvo plné nepríjemných udalostí.

1. Macík (Ted)[/size][/co­lor]

[youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/VxKfC77X­Ap8[/youtube] Macík je prienikom Setha MacFarlana, tvorcu Griffinovcov, do sveta filmov. Hlavná postava, Josh Bennett (Mark Wahlberg), sa musí popasovať s tým, že jeho medvedík z detstva ožil. Vzťah Josha a macíka je vskutku na popukanie. Preto dostal pomenovanie najlepšia komédia.

student24/[lin­k=http://www.to­pazin.sk/10-najzabavnejsich-filmov-roku-2012/]topazin­.sk[/link] foto: topazin

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM