Tlačové správy

Zábava na posledné prázdninové dni? Komédia Fakjú pán profesor

Už 28. augusta prichádza do kín nemecká komédia FAKJÚ PÁN PROFESOR, ktorá zmení váš pohľad na strednú školu. Príbeh o prepracovaných učiteľoch a duševne nevyrovnaných študentoch dáva nový rozmer klasickej stredoškolskej komédii najmä vďaka skvelým dialógom a nákazlivému humoru teenagerov.

Ilustračný obrázok k článku Zábava na posledné prázdninové dni? Komédia Fakjú pán profesor
Zdroj: Dnes24.sk

V Nemecku film v kinách videlo viac ako 6 miliónov divákov a zarobil vyše 60 miliónovdolárov.

Zeki Müller (ElyasM´Barek) nemá na výber. Niekto totiž postavil školskú telocvičňu priamo nad jeho „úsporami“. Teda nad miestom so zakopanými ukradnutými peniazmi, ktoré tam pre neho ukryla jeho priateľka. A tak, aby sa po prepustení z väzenia dostal ku svojej koristi, musí sa vydávať za suplujúceho učiteľa na Götheho gymnáziu. Tým vznikne už aj tak sužovanému vzdelávaciemu systému ďalší problém, pretože od toho momentu zamestnáva najbláznivejšieho učiteľa všetkých čias.

V noci sa Zeki snaží tajne prekopať ku svojej ukradnutej koristi a počas dňa používa síce drastické, ale účinné metódy na skrotenie neposlušných teenagerov z 10.B triedy. Jeho upätá, korektná kolegyňa, učiteľka Lisi Schnabelstedtová (KarolineHerfurth), síce odsudzuje jeho netradičné pedagogické metódy, ale nemôže si pomôcť a do nového „kolegu“ sa zamiluje. Dokonca mu pomôže vykopať niečo cennejšie ako peniaze – zvyšky jeho vlastnej morálnej integrity.

Na komédii Fakjú pán profesor sa v nemeckých kinách smialo už viac ako 6 miliónov divákov a vďaka tomu zaznamenala rekordný úspech. A to vďaka skvelým hereckým výkonom hlavnej učiteľskej dvojice: Zekiho hrá ElyasM´Barek, ktorého sme mohli vidieť v komédii Turečtina pre začiatočníkov a do učiteľky Lisi sa prevtelila KarolineHerfurth, ktorá zahájila svoju kariéru v populárnom filme Baby to chcú tiež.

Zábava na posledné prázdninové dni? Komédia Fakjú pán profesor
10
Galéria
Zábava na posledné prázdninové dni? Komédia Fakjú pán profesor
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM