Jaroslav Dodok Zábava

Zábavné dni zaznamenali úspech

Na Obchodnej akadémii v Banskej Bystrici počas troch posledných dní mali študenti a profesori takzvané ,,Zábavné dni" alebo ,,Nevšedné dni". Na chodbách sa prechádzali trpaslíci, za lavicami sedeli manažéri.

,,Aj tento rok sa na našej škole konala zaujímavá akcia, ktorú majú študenti zo všetkých udalostí najradšej. Aby vyučovanie nebolo jednotvárne, ale zaujímavejšie, zvolili sme si tri Zábavné dni, " predstavuje Jaroslav Dodok, predseda Žiackej školskej rady (ŽŠR). V pondelok sa uskutočnil Manažérsky deň, počas ktorého za lavicami sedeli mladí manažéri, ktorí sa inak učia marketingu, ekonomike, či bankovníctvu. Žiakom nechýbali saká a kravaty, opačné pohlavie zas charakterizovali sukne a topánky s opätkami.

,,Vedela som, že v utorok bude smiechu veľmi veľa. Doma som našla vysoké pruhované ponožky, obliekla si tepláky, na hlavu som si dala čiapku a bol zo mňa trpaslík, na ktorom sa bavila celá trieda, " smeje sa Diana z OA. V utorok boli študenti prezlečený za rozprávkové bytosti a známe osobnosti.

[blockquote]**,,Ti­eto dni sa mi páčili, pretože je to oživenie od bežného učenia. Čo ma pozitívne prekvapilo je to, že do akcie sa zapájali aj profesorky," hodnotí Kristína Mesíková z OA. **[/blockquote] Vyvrcholením Zábavných dní bol dnešný predprázdninový ,,Retro deň", na ktorý sa obliekol každý v štýle 80. rokov. Na každom rohu bolo vidieť pestrofarebné dámske oblečenie a pánom nechýbali traky a košele.

//,,Na organizovaní akcie nám pomáhalo predchádzajúce predsedníctvo ŽŠR a samozrejme Zábavné dni sa uskutočnili vďaka vedeniu školy, ktoré podporuje túto akciu už niekoľko rokov. Veríme, že záujem študentov bude aj o rok a do vtedy ešte plánujeme pripraviť niekoľko akcií, //" uzavrel Dodok.

retro den
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM