Rastislav Búgel Zábava

Zoči Voči sa spojili s raperom Egom: Pozrite si výsledok spolupráce!

Slovenská kapela Zoči Voči v piatok vyráža na turné k svojmu novému albumu s názvom Milovaní – Nenávidení, ktorý vyjde o pár dní. Už teraz z neho fanúšikom ponúkajú druhý kúsok . Kapela sa spojila s raperom Egom.

Ilustračný obrázok k článku Zoči Voči sa spojili s raperom Egom: Pozrite si výsledok spolupráce!
Zdroj: Dnes24.sk

Do rockovej podoby prerobili veľký hit Rytmusa a Ega – Deti stratenej generácie. Na pomoc si zavolali aj samotného Ega, ktorý sa na spoluprácu so štvoricou z Nitry nesmierne tešil. Rovnako tomu bolo aj na druhej strane. „Sme veľmi radi tejto spolupráci. Vo svete sa v hudbe stále častejšie dejú takéto veci, tak sme si povedali, že to vyskúšame aj my,“ hovorí spevák Michal Žitňanský.

Aj s videoklipom

Na svete je už aj videoklip k singlu Deti stratenej generácie a od zverejnenia rúca štatistiky na Youtube. „To je pre hudobníkov dobrý znak toho, že ich fanúšikovia sa už tešia na nový album,“ prezradila PR manažérka kapely Nikoleta Kováčová. Štúdiovka Milovaní – Nenávidení, ktorá vznikla pod producentskou taktovkou Jimiho Cimbalu, vychádza v závere septembra. No už tento piatok štartuje kapela veľké česko-slovenské turné k nemu.

Veľké turné

Bude mať 21 zastávok a support v podobe kapiel Zakázaný Ovoce z Prahy a Borra z Nitry. „Latku určite zdvihneme opäť o pár stupienkov vyššie,“ dodal na margo turné gitarista kapely Jano Pisoň. Aby si ho dosýta užili aj všetci priaznivci Zoči Voči, rozhodla sa kapela, že v nasledujúcich dňoch na Youtube zverejní komplet celý album. „Chceme, aby si ľudia na našich koncertoch mohli spoločne s nami zaspievať nové skladby, hoci album ešte fyzicky na svete nie je,“ vysvetlil tento krok bubeník Vlado Kovár.

Kapela sa počas svojho turné zastaví aj v Nitre. Koncert odohrajú 11. októbra v budove PKO.

Pozrite si videoklip Zoči Voči a Ega v našej galérii!

Zoči Voči feat. Ego
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM