Peter Dóža Udalosti

Najnetradičnejší filmový festival. Anča fest plný vašich animácii

Máte radi animácie, a tvoríte svoje vlastné ? Predveďte sa pred očami divákov a získajte ocenenie. Zistite v čom ste dobrí a v čom ešte máte rezervy. Prihláste sa do súťaže aj vy. Za pokus nič nedáte.

Ilustračný obrázok k článku Najnetradičnejší filmový festival. Anča fest plný vašich animácii
Foto: Peter Dóža

Fest Anča ! Už šiesty ročník Medzinárodného festivalu animovaného filmu sa uskutoční 27 – 30.06.2013. Ak máte aj vy svoj animovaný film, tak toto je šanca pre vás. Ak ešte nijaký nemáte, je najvyšší čas pouvažovať, že niečo spáchate. Urobiť by ste tak mali do 29. marca 2013 Opäť majú šancu zúčastniť sa tohto festivalu aj obyčajní „neprofesionálni“ autori filmov. Odovzdávať sa budú ceny Anča Award, Anča Music Video Award a Anča Student Award. Na adrese "":http://www.festanca.sk sa dozviete viac o podmienkach, priebehu, či o samotnej akcii. festanca.sk

Fest Anča je asi naj netradičnejší filmový festival, nie len na Slovensku. Uskutoční sa v Žiline na stanici Záriečie. Ako to bolo aj počas predchádzajúcich piatich rokov, aj tento rok vám tento festival, prinesie to najzaujímavejšie, zo sveta animácie. Videá ktoré sa zaradili na list festivalu, si môžete pozrieť aj počas roka na akciách „Fest Anča fičí“. Premietanie víťazných filmov „Best of Fest Anča" a napríklad „Animation Karaoke Battle". Toto všetko môžete vidieť vo viacerých slovenských, či zahraničných mestách.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM