Peter Klimant Rôzne

Paráda v podaní revúckej žiačky s jej tanečným partnerom: Ocitli sa medzi 10 naj talentami Slovenska!

Krásny úspech revúckej žiačky a jej tanečného partnera. Podarila sa im poriadna paráda. Ocitli sa medzi desiatymi najväčšími talentami Slovenska!

Ilustračný obrázok k článku Paráda v podaní revúckej žiačky s jej tanečným partnerom: Ocitli sa medzi 10 naj talentami Slovenska!
Zdroj: Dnes24.sk

Základná škola (ZŠ) I.B.Zocha dostala ponuku zapojiť sa do Detskej celoslovenskej talentovej súťaže, organizovanej Nadáciou Pomocné ruky, ako súčasť programu prevencie drogových závislostí, škola neváhala a zapojila sa.

„Videli sme jedinečnú príležitosť zviditeľniť talenty ZŠ I. B. Zocha, a zároveň príležitosť poukázať na zmysluplné využitie voľného času našich detí. Nebolo však vôbec jednoduché vybrať z množstva šikovných detí dvoch reprezentantov. Voľba nakoniec padla na našu „tanečnú nádej“ Leu Svieženú zo VII. A a „klavírneho virtuóza a skladateľa“ Gerharda Kevina Lázoka zo VI.A,“ povedala Alena Kvetková zo ZŠ I.B.Zocha, podľa ktorej boli videá s ich vystúpeniami zaregistrované na stránke projektu, kde za ne mohli ľudia hlasovať.

A ako povedala Kvetková, nemožné sa stalo skutočným. „Lea, so svojim tanečným partnerom, postúpili medzi „10 NAJ talentov“ Slovenska. A tak sa 28.11.2015 stali účastníkmi veľkolepej finálovej šou v Bojniciach,“ hovorí Alena Kvetková, podľa ktorej obaja reprezentovali svoju školu naozaj dôstojne, o čom svedčí aj pozitívne hodnotenie hviezdnych porotcov – producenta Jara Slávika, choreografa Jara Bekra a speváka Roma Gála zo skupiny OBD. „Aj keď sa nepostavili na stupeň víťazov, domov odchádzali spokojní so svojimi výkonmi, plní nezabudnuteľných zážitkov a dojmov,“ dodala Kvetková.

Foto: ZŠ I.B. Zocha.

Revúcka žiačka so svojím tanečným partnerom medzi 10 naj talentami Slovenska!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM