Kornel Kubík Šport

Študenti v Lučenci si zmerali sily v súťaži Železný študent

V prvý deň školského vyučovania sa žiaci Strednej Odbornej školy hotelových služieb a dopravy v Lučenci rozhodli spestriť si deň a aj napriek smutnému počasiu vytvoriť dobrú náladu.

Ilustračný obrázok k článku Študenti  v Lučenci si zmerali sily v súťaži Železný študent
Zdroj: Dnes24.sk

Spolu so zástupcom riaditeľa školy Jurajom Vitekom študenti 4.I triedy, študijného odboru pracovník marketingu zorganizovali súťaž ,,Železný študent“. Do súťaže sa mohli zapojiť všetci študenti školy a nie len členovia kulturistického krúžku ako je zvykom pri súťaži Mikulášsky tlak.

Zúčastnení si zmerali sily v 4 disciplínach: sed – ľah, benchpress, zhyby na hrazde a drepy. Počas celého trvania súťaže súťažiacich usmerňovali študenti 4.I a tí zároveň zapisovali výsledky jednotlivých disciplín.

Súťaž trvala celé dopoludnie. Okolo obedu prišiel čas na vyhodnotenie. Na prvom mieste sa umiestnil Július Mertvík, ktorý dosiahol najvyšší počet bodov 226. Na druhom mieste skončil Patrik Šašváry, ktorý nazbieral 209 bodov a na treťom mieste sa umiestnil Peter Hujo, ktorý dosiahol 206 bodov.

Žiaci si súťaž veľmi pochvaľovali. Dala možnosť prezentovať sa študentom, ktorí sa venujú kulturistike a zároveň poskytla aj priestor žiakom 4.I aby si vyskúšali svoje organizačné schopnosti a prácu v tíme. Podľa zástupcu Juraja Viteka toto určite nebola posledná akcia takéhoto druhu na škole a už na Mikuláša sa žiaci môžu tešiť na ďalšiu.

Student24/Júlia Paliašová

Študenti  v Lučenci si zmerali sily v súťaži Železný študent
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM