Jaroslav Dodok Udalosti

Svetoví podnikatelia predstavia svoj príbeh študentom: Na tejto akcii by ste nemali chýbať!

Veľká dávka inšpirácie od ľudí, ktorí si už svoje sny splnili. Na konferencii Glorious sa stretnú úspešné osobnosti zo sveta biznisu, kariéry či osobnostného rozvoja. Svoju success story príde predstaviť aj generálna riaditeľka Google ČR či bývalý riaditeľ Microsoftu V Európe. A prekvapení je viac!

Ilustračný obrázok k článku Svetoví podnikatelia predstavia svoj príbeh študentom: Na tejto akcii by ste nemali chýbať!
Zdroj: konferenceglorious.cz

Študentská konferencia Glorious sa uskutoční 13.4. – 14.4. 2016 v Sono Centrum Brno.

Pracoval po boku Billa Gatesa

,,Konferencia, ktorú pripravujeme je jedinečná príležitosť objaviť nové nápady a myšlienky, stretnúť úspešných ľudí a získať skúsenosti, ktoré sa v škole proste neučia," prezradili organizátori podujatia pre Student24.sk. Ako ďalej hovoria, realita býva častokrát iná, než sa píše v učebniciach.

O tom by vedel zo svojej skúsenosti povedať Jan Mühlfeit, ktorý 15 rokov pracoval po boku legendárneho Billa Gatesa. Vďaka tomu čo sa naučil, vytvoril unikátny program, v ktorom radí študentom aj manažérom veľkých spoločností ako v sebe objaviť potenciál.

Šéfuje spoločnosti, v ktorej chce každý pracovať

Na konferencii Glorious sa predstaví aj osobnosť, ktorú časopis Forbes zaradil v roku 2012 medzi 50 najvplyvnejších žien v Českej republike. Šéfuje v spoločnosti, ktorá každoročne vyhráva rebríčky najobľúbenejšieho zamestnávateľa v očiach mladých ľudí. Volá sa Taťána le Moignea a je generálnou riaditeľkou Google ČR.

,,Čo má spoločný startuper s parašutistom? Divili by ste sa, ale je toho v celku dosť. Kroky pre úspešný zoskok sú časokrát rovnaké ako kroky, ktoré potrebujete zrealizovať, aby ste rozbehli úspešný start-up," smejú sa organizátori. Narážajú svojimi slovami na spoluzakladateľa taxislužby Liftago, Ondřeja Krátkeho. Ten na študentskej konferencii prezradí, prečo sa oplatí stať podnikateľom.

Ako sa v programe konferencie zorientovať? Pre účastníkov je pripravené špeciálne prekvapenie. A to Glorious appka do vášho telefónu ako praktická vychytávka, vďaka ktorej budete mať všetko krásne po ruke.

Tešiť sa môžete aj na večerný networking

Premakaný program, bohatý catering a dobrá káva nie je jediné, čo mladých na tento event priláka. Na záver programu si organizátori pripravili pre všetkých účastníkov networking, na ktorom sa zúčastnia aj spíkri z predchádzajúceho ročníka.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM