Jaroslav Dodok Ostatné

Posuňme ŠUSKU spolu ďalej - Snem 2012

V júni 2012 končí pôsobenie predsedníctva, ktoré je volené každoročne zo študentov stredných škôl Slovenska. Voľba nového predsedníctva prebehne na valnom zhromaždení Stredoškolskej študentskej únie Slovenska s názvom Snem 2012.

Využite šancu na vlastný osobnostný rozvoj v štruktúrach našej organizácie. Ak si aktívny/a stredoškolák/stre­doškoláčka, tak rozhodne príď aj TY! Spolu posunieme ŠUSKU ďalej.

**Samotnú akciu sme spojili aj s motivačným školením, **kde sa študenti dozvedia aktuálne novinky o fungovaní samospráv na školách a o možnostiach získania financií a grantov pre svoje projekty na školách. Taktiež je pre účastníkov pripravených veľa zaujímavých aktivít, ktoré vytvárame v spolupráci s The Organization Bureau of European School Student Unions (OBESSU).

[blockquote]Snem sa uskutoční 01. až 03. júna 2012 v Lazoch pod Makytou v hoteli FRANIŠEK. Účastnícky poplatok za akciovú cenu len 35 EUR/za osobu na celé školenie, v ktorom je zahrnuté kvalitné ubytovanie, plná penzia a pracovné materiály. Tento projekt je realizovaný za grantovej podpory programu ADAM MŠVVaŠ SR.[/blockquote]

Viac info nájdeš na: www.suskaweb.sk

student24/suska

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM