Jaroslav Dodok Od Vás

Bratislave pribudne nové nákupné stredisko

Aj vy radi nakupujete v Auparku, Avione, Eurovei, Poluse a mnohých iných bratislavských nákupných strediskách? Už čoskoro vám pribudnú nové nákupné možnosti!

Nebudú chýbať ani značkové obchody[/size][/co­lor]

V novom nákupnom stredisku Centrál na bratislavskom Trnavskom mýte vám od októbra poskytne na štyroch poschodiach 150 obchodných prevádzok domácich i zahraničných značiek. Za všetko hovorí už len stručný výťah značiek, ktoré v Centrále budú prevádzkovať obchody – Panta Rhei, Reno, Stradivarius, Takko, Tally Weijl, Tezenis, Zara, Mango, New Yorker, Apple a mnohé iné.

Okrem nákupných maniakov si tu prídu na svoje i priaznivci prírody a oddychu v nej – na 3. poschodí sa nachádza 6000 m2 rozľahlý park a hneď vedľa spa a fitness centrum.

Pribudne hotel aj bazén[/size][/co­lor]

V komplexe sa bude nachádzať aj 25 metrový plavecký bazén, otvorený každý deň v týždni. Cez pracovné dni bude pre verejnosť prístupný od 6.00 do 22.00, cez víkendy od 8.00 do 22.00. Priemerná cena vstupného na minimálne dve hodiny však bude až 8 eur. A to je len priemer cien vstupného, ktoré sa bude odvíjať podľa časových pásiem. **A tak plávanie v tomto bazéne bude naozaj luxusom. **

Ďalšou súčasťou komplexu bude aj štvorhviezdičkový hotel siete Lindner Hotels & Resorts. Plánované otvorenie sa bude konať v marci roku 2013.

Nový parkovací dom[/size][/color]

Stavebná spoločnosť Immocap Group, ktorá realizuje celú stavbu komplexu tiež avizovala snahu o zrekonštruovanie podchodu na Trnavskom mýte a taktiež výstavbu parkovacieho domu, ktorý by bol schopný poňať 400 áut. Dom by sa mal nachádzať na Jégeho ulici. Prví návštevníci ale budú môcť využívať parkovisko pod Zimným štadiónom Ondreja Nepelu.

student24/Karolína Haramiová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM