Jakub Forgács Rôzne

Bystrica spoznala študenta roka: Pozrite, kto sa môže pýšiť titulom

Výnimočné činy, úspechy na súťažiach, či dobrovoľnícka činnosť... To všetko rozhodovalo o tom, kto sa stane študentom roka v našom meste. Poznáme mená ocenených...

Rada študentov mesta Banská Bystrica organizovala anketu študent školského roku 2013/2014. Vďaka nej mohli študenti z Banskobystrického kraja, študujúci v Banskej Bystrici, zabojovať o prestížny titul. „Vyhodnotenie súťaže a odovzdanie cien výhercom súťaže Študent roka 2013/2014 sa uskutočnilo v piatok na Námestí SNP v Banskej Bystrici,“ informovala Silvia Sviteková, členka Rady študentov primátora mesta Banská Bystrica.

Ako ďalej uviedla, ceny odovzdali trom najlepším študentom v Banskej Bystrici,a to Michalovi Mešťanovi, ktorý skončil na 1. mieste, z 2. miesta sa teší Slavomír Sochor a na 3. mieste skončila Mária Vykročová. „Študenti sa aktívne zapájajú do diania nielen v našom meste a pomáhajú spríjemňovať život v ňom podujatiami a akciami, ktoré organizujú, ale samozrejme aj svojou inou činnosťou,“ pokračovala.

„Výhercov sme vyberali spomedzi 20 uchádzačov, ktorí boli nominovaní svojimi kamarátmi. S výberom nám pomohla pani viceprimátorka Katarína Čižmárová a mohli sa tešiť z cien, ktoré nám venovali,“ spomenula Sviteková, ktorá dodala, že primátor Peter Gogola výhercovi Michalovi Mešťanovi k hlavnej výhre, tabletu, venoval aj hru o Banskej Bystrici.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM