Jaroslav Dodok Zábava

Celeste Buckingham uzavrela úspešnú sezónu: Do zámoria si odniesla Slávika, OTA i Žebřík!

Nespočetným množstvom nominácií v slovenských i českých hudobných anketách odmenili fanúšikovia speváčku Celeste Buckingham za úspešný rok 2012, v ktorom im priniesla prekvapenie v podobe albumu Don´t Look Back na čele s megahitom Run Run Run.

Ilustračný obrázok k článku Celeste Buckingham uzavrela úspešnú sezónu: Do zámoria si odniesla Slávika, OTA i Žebřík!
Foto: Jaroslav Dodok

Sedemnásť ročná speváčka získala niekoľko ocenení

Sériu premenených nominácií Celeste odstartovala počas galaprogramu Slávik 2012, vzápätí nasledoval úspech skladby Run Run Run v prestížnej ankete Žebřík 2012, a svoju žatvu ukončila v uplynulých dňoch, keď si z rúk legendárneho kolegu Miroslava Žbirku prevzala sošku OTO 2012 v kategórii Speváčka roka. V týchto chvíľach sa už najobľúbenejšia speváčka slovenského publika opäť venuje svojim povinnostiam doma v USA. Zároveň však už stíha pripravovať svoju ďalšiu, tentokrát májovú, pracovnú cestu do Európy.

Po úspešnom roku Celeste Buckingham, ktorý sa niesol v znamení úspechu jej debutu Don´t Look Back a hitu Run Run Run sa obľúbená speváčka s multikultúrnymi koreňmi dočkala hneď 5-násobnej odmeny zo strany fanúšikov. Svoju prvú, nezabudnuteľnú hudobnú sezónu talentovaná umelkyňa symbolicky uzavrela na odovzdávaní prestížnych cien Osobnosť televíznej obrazovky 2012, z ktorého si odniesla cenu v kategórii Speváčka roka.

Celeste pripravuje duet s Majkom Spiritom

Len deň pred tým zažiarila na českom galavečeri – v prestížnej ankete hudobného internetového portálu www.ireport.cz Žebřík 2012, počas ktorého jej svoju priazeň preukázali aj českí fanúšikovia, vďaka čomu odchádzala domov hneď s dvoma soškami – za Skladbu roka /1.miesto/ a Objav roka /3. miesto/. Domov do zámoria si tak speváčka k striebornému Slávikovi za Speváčku roka a Slávikovi za Objav roka odniesla v závere uplynulého týždňa ďalšie tri cenné sošky. „Ste skvelí, úžasní, nemám na vás slov! Ďakujem, ďakujem!“ odkázala dojatá Celeste svojim fanúšikom.

Ešte pred odletom do Ameriky stihla speváčka pripraviť pre svojich priaznivcov poďakovanie v podobe dvoch prekvapení. „Prvým je duet s Majkom Spiritom, ktorý sme nahrali v štúdiu tento týždeň,“ prezrádza „a druhým je veľký spoločný koncert s Majkom, ktorý sa uskutoční posledný májový týždeň v Bratislave.“

Na premiéru spomínaného singlu sa môžu fanúšikovia Celeste i Majka tešiť už 3. mája. „Skladba je Majkovým darčekom k mojim 18tim narodeninám, ktoré mám práve 3. mája. Preto ju predstavíme v ten deň,“ vysvetlila oslávenkyňa. Pieseň zaznie poprvýkrát naživo práve na veľkom narodeninovom dvojkoncerte v bratislavskej Refinery Gallery, kde bude mať možnosť vidieť a počuť Celeste po niekoľkomesačnej koncertnej prestávke až 2 tisíc fanúšikov.

Student24/musi-zone.eu

Viac zaujímavostí zo sveta hudby nájdete na music-zone.eu

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM