Jaroslav Dodok Zábava

EXKLUZÍVNE: Raperi nahrali unikátny song o Student24!

EXKLUZÍVNA PREMIÉRA! Raperi Denox a Dajmond zo zoskupenia Torrtura nahrali nový song, ktorý je naozaj výnimočný. Venovali ho totiž priamo vám - čitateľom webu Student24. Vypočujte si vôbec po prvý raz doteraz nikdy nezverejnenú skladbu...

Hudba ktorá vznikala po večeroch na lavičke v ich meste.** „Fajčili sme cigy a pili kávu. Svoje prvé nahrávky sme najprv nahrávali na telefón.“** Lenže prišiel zlomový bod a chalani sa chceli zlepšovať a napredovať. Zaobstarali si domáce štúdio a všetko sa rozbehlo. Začali nahrávať pod menom Denox&Dajmond. Neskôr meno zmenili na Torrtura. Tento názov vyjadruje ich flow prejav (štýl 90. rokov)

Nahrali dva spoločné albumy a každý z nich po jednej sólovke.Ich skladby vznikajú impulzívne a spontánne. Nemajú problém improvizovať, no dokážu si aj zasadnúť k nejakej téme a spracovať ju. Svoje názory hovoria na rovinu.

V súčasnosti pripravujú spoločné demo a majú nejeden plán do budúcnosti. Jednoznačne chcú skúsiť spojiť rap s jazzom, či rockom a to v takej podobe, že sa na jednom pódiu stretne živá rocková, či jazzová kapela a Torrtura.

Song, ktorý nahrala skupina Torrtura pre Student24 si môžete vypočuť tu:

student24/Peter Dóža, Filip Huszár

EXKLUZÍVNE: Raperi nahrali unikátny song o Student24!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM