Univerzity

Fakulta ekonomiky a manažmentu v Nitre zažiarila: V perfektnom videu na ňu láka školník!

Fakulta ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre zvolila originálny spôsob, ako získať budúcich študentov. Pozrite si parádne video!

Ilustračný obrázok k článku Fakulta ekonomiky a manažmentu v Nitre zažiarila: V perfektnom videu na ňu láka školník!
Zdroj: Dnes24.sk

Potenciálnych uchádzačov o štúdium na fakulte chce zaujať videom, kde školník osobitým spôsobom predstavuje štúdium, život na fakulte zo svojho pohľadu, láka na mažoretky i sľubnú budúcnosť. „Videom chceme zaujať potenciálnych uchádzačov o štúdium na našej fakulte a zvýšiť tiež hrdosť medzi vlastnými študentmi,“ zhodnotila video dekanka fakulty Iveta Zentková. „Chceme sa udržať medzi top fakultami na Slovensku vo všetkých smeroch, preto sú pre nás správne zameraná komunikácia a imidž fakulty nesmierne dôležité,“ dodala.

Prezentačné videá sú v posledných rokoch hitom najmä v susednom Česku, na Slovensku sa zatiaľ tento trend neudomácnil. Ako však skonštatovala dekanka, ani slovenské vysoké školy sa už na tradičné metódy získavania študentov nespoliehajú a hľadajú nové spôsoby ako zaujať. Fakulta ekonomiky a manažmentu prišla s novým videom v období, keď sa maturanti rozhodujú o budúcom štúdiu. „Ako video zapôsobí na našich maturantov, je zatiaľ otázne. Zaujímavé však bude sledovať aj to, ako zareagujú ostatné školy na Slovensku,“ skonštatovala Zentková.

Fakulta ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre vznikla 1. septembra 1959 pod názvom Prevádzkovo-ekonomická fakulta. V súčasnosti má 2170 študentov. Od svojho vzniku až doteraz vychovala fakulta 50 765 absolventov v dennej i externej forme štúdia.

Na Fakultu ekonomiky a manažmentu v Nitre láka školník
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM