Matúš Sedlák Festivaly

Festival Campfest otvoril svoje brány už po 18. krát. Takto vyzeral prvý deň

Slovenský formát Open air festivalu CampFest vo štvrtok na ranči v Kráľovej Lehote otvoril svoje brány pre tisíce mladých zo Slovenska a okolitých krajín. Headlinerom večerného programu sa stala anglická formácia Rivers & Robots.

Ilustračný obrázok k článku Festival Campfest otvoril svoje brány už po 18. krát. Takto vyzeral prvý deň
Zdroj: Dnes24.sk

Tisíce mladých zo Slovenska a okolitých krajín prišli včera na ranč v Kráľovej Lehote na už 18. ročník Slovenského formátu Open air festivalu CampFest. Počas troch dní sa tisíce mladých stretnú pri chválach, prednáškach, koncertoch svetových kapiel a rôznych workshopov. Už 18. ročník festivalu opäť prilákal na tento festival kapelu Christafari (USA).

Prvý večer nebol len o zahraničných kapelách, ale svoju tvorbu predstavila aj slovenská kapela IGNORE, ktorá svojím „rapcore“ štýlom (zmes rocku, punku a rapu dohromady pozn. red.) roztancovala celú stodolu. Na hlavnom pódiu program otvorila známa slovenská kapela Tretí deň, ktorá chválou otvorila tento už dospelý ročník festivalu.

Už po druhý krát na festivale svoje miesto majú aj Rómovia vo svojom rómskom dome, ktorí predstavia svoj bohatý sprievodný program a svoje umenie v tvorivých dielňach. Počas tohto festivalu sa na piatych stage-ov, pri desiatkach prednáškach a iných športovo -kultúrnych miestach vystrieda výše 6 000 mladých zo Slovenska a okolitých krajín.

Festival CampFest prebieha na ranči v Kráľovej Lehote v termíne od 4.8.2016 do 7.8.2016. Vstupenky sa kupujú na mieste festivalu. Pre viac informácii sledujte stránku festivalu www.campfest.sk.

Pozrite sa spoločne na priebeh prvého večera Open air festivalu prostredníctvom fotografii.

Autor fotografií: Anna Opinová, Barbora Girmanová, Lucia Turčanová

OBRAZOM: Prvý festivalový deň na CampFeste odpálila kapela Tretí deň
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM