Jaroslav Dodok Zábava

Hit leta 2012: Klip Žijeme len raz bude mať 10 miliónov zhliadnutí!

Videoklip Žijeme len raz opäť láme rekordy. Najprv si ho za dva týždne pozrelo tri milióny ľudí, teraz - dva mesiace po zverejnení sa čísla blížia k 10 000 000 videní. Klip chutí letom, je plný zmrzliny, žien v plavkách, tanca, vody aj slnka.

O najväčšom slovenskom hite leta 2012 sa rozhodlo už na jeho začiatku.

[blockquote]Vi­deoklip k skladbe Žijeme len raz, pod ktorou je hudobne podpísaný dídžej a producent Robert Burian a textár a rapper Michal „Ego“ Straka, dosiahol na YouTube za dva mesiace 9 944 685 poz­retí.[/blockqu­ote]

Skladba sa stala jednou z najhranejších v rádiách, na diskotékach a neodmysliteľne patrí do mobilov mladej generácie.

Videoklip Žijeme len raz je natočený v oblasti Slnečných jazier v Senci. Hlavnou postavou klipu je 28-ročný piešťanský rodák Ego, no súčasťou videa sú všetky veci, ktoré k letu neodmysliteľne patria – zmrzlina, dievčatá v plavkách, tanec, voda a slnko.

Pozrite si klip Žijeme len raz [youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/lY­Ei_WdCTDI[/you­tube]

O sprievodné vokály v piesni sa postarali Alexandra Vičíková a Simon, mix mal na starosti Marek Šurin. Aj keď je nepopierateľné, že Žijeme len raz je obrovským hitom, faktom zostáva, že hudobný podklad je nápadne podobný skladbe Welcome to St. Tropez od švajčiarskeho dídžeja a producenta DJ Antoinea. Jeho verzia má na YouTube od 16. februára 2011 už 84 miliónov pozretí.

Skladba Žijeme len raz sa objavila aj v novom slovenskom filme Tak fajn, ktorý začali slovenské kiná premietať vo štvrtok 12. júla. "Tak fajn má v sebe veľa hudby. Podobne, ako to kedysi bolo napríklad vo filme Fontána pre Zuzanu. Pieseň Žijeme len raz vyšla len nedávno a dokonale nám sadla do karát. Dostali sme nápad, že by to bolo výborné prepojenie – letný film, komédia a letný hit,“ povedal pre Topky.sk producent Braňo Jančich. Ako dodal, Ego proti tomuto nápadu neprotestoval. "Pre interpreta je to v podstate vyjadrenie pocty,“ uviedol Jančich.

student24/webnoviny Foto: Facbook/Michal „Ego“ Straka

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM