Jaroslav Dodok Ostatné

Na StartupWeekend sa chystá aj Marián Čekovský!

Unikátne podujatie, ktoré si v poslednej dobe obľúbilo aj mnoho mladých ľudí sa už tento víkend uskutoční v Žiline. StrartupWeekend vás naučí ako vybudovať z ničoho niečo, avšak veľkým lákadlom už spomínanej akcie sú aj zaujímaví hostia - úspešní podnikatelia zo slovenského, ale aj svetového biznisu

Ilustračný obrázok k článku Na StartupWeekend sa chystá aj Marián Čekovský!
Foto: Jaroslav Dodok

StartupWeekend, ktorý sa uskutoční 9.-11. novembra je 54 hodinové podujatie, ktorého cieľom je počas víkendu premeniť nápad na prezentovateľný produkt. Účastníci si vyskúšajú formovanie produktu, tvorbu biznis plánu, marketingovej stratégie, overenie trhu a tvorbu samotného produktu.

Piatok večer odštartujú krátké prezentácie nápadov. Okolo tých, ktoré získajú podporu, sa sformujú tímy a začne sa pracovať na ich realizácii. Počas piatku večera, soboty a nedele radia v rôznych oblastiach tímom skúsení mentori, ako napríklad Wolf Becvar – HotGloo, Ondrej Geče – Google, Milan Dubec – Azet, Simona Bubánová – Creative Department atď.

V nedeľu sa tímy naučia ako pripravovať prezentáciu pre investorov a večer sa udalosť zavŕši prezentáciou vytvorených projektov a porota vyberie 3 najlepšie projekty.

StartupWeekend je určený pre každého, kto má chuť sa niečo nové naučit a vytvoriť, získať nové skúsenosti a kontakty.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM