Kornel Kubík Univerzity

Na Univerzite Konštantína Filozofa bude deň otvorených dverí: Čo všetko sa tam dozviete?

Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre otvorí aj tento rok svoje dvere verejnosti. Uchádzači o štúdium a verejnosť si budú môcť prezrieť priestory univerzity a získať informácie o jej štruktúre, aktivitách a študijných programoch počas dňa otvorených dverí, ktorý sa bude konať 20. februára.

Ilustračný obrázok k článku Na Univerzite Konštantína Filozofa bude deň otvorených dverí: Čo všetko sa tam dozviete?
Zdroj: Dnes24.sk

Do podujatia sa zapojí všetkých päť fakúlt. Záujemcovia o štúdium sa budú môcť oboznámiť so systémom výučby a pozrieť si výskumné, technologické a knižničné priestory spojené s odborným výkladom. Môžu tak navštíviť Fakultu prírodných vied, Fakultu sociálnych vied a zdravotníctva, Fakultu stredoeurópskych štúdií, Filozofickú fakultu a Pedagogickú fakultu.

Ako informovala univerzita, okrem informácií o študijných programoch, podmienkach prijímacieho konania a dôležitých termínoch sa záujemcovia dozvedia aj viac o možnostiach semestrálneho študijného pobytu v zahraničí, o spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami, či o uplatnení absolventov jednotlivých študijných programov realizovaných univerzitou.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM