Jaroslav Dodok Životný štýl

OBRAZOM: Finalistky Miss stredných škôl predviedli nádherné šaty, ukázali sa aj v plavkách

Pozrite si najkrajšie momenty z galavečera Miss stredných škôl Banská Štiavnica, na ktorom dvanástka finalistiek bojovala o korunku krásy. Finále súťaže sprevádzali hudobné vystúpenia a celý večer sa niesol v hesle ,,Kritériom nie je len krása".

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Finalistky Miss stredných škôl predviedli nádherné šaty, ukázali sa aj v plavkách
Foto: Jaroslav Dodok

Súťaž krásy pútala v meste pozornosť

Kultúrne centrum v Banskej Štiavnici sa teda na chvíľu stalo miestom s najväčšou koncentráciou najkrajších dievčat v okolí. Súťažili dievčatá z Gymnázia Andreja Kmeťa, SPŠ Samuela Mikovíniho, z Katolíckeho gymnázia Sv. Františka Assiského a zo Sv. Antona. Svoje najväčšie favoritky sem prišlo povzbudiť veľké množstvo študentov, ktorí sa postarali o dobrú atmosféru a to správne napätie.

Pri prvej disciplíne sa diváci mali možnosť dozvedieť o súťažiacich niekoľko zaujímavostí. Odpovedali na jednoduché otázky od dvojice moderátorov. Po prekonaní prvotnej trémy nasledovala všetkým známa promenáda v plavkách po móle a po nej sa dievčatá predviedli vo večerných šatách. ,,Mnohým divákom pohľad na dievčatá v nádherných šatách takmer vyrazil dych," hovorí jeden z účastníkov. Celý večer taktiež sprevádzala svojím spevom šarmantná a talentovaná Viki Matušovová.

Ktorá finalistka získala korunku krásy?

Okrem vyhlásenia najkrajšej študentky, na ktoré všetci čakali sa rozdávali aj tituly Miss sympatia, Miss profesorský zbor a Miss facebook. Pre Miss sympatia sa rozhodli diváci, ktorý zvolili missku s číslom 1 – Niku Šušovicovú, Miss profesorský zbor sa stala finalistka s číslom 11 – Lucia Čákyová z Katolíckeho gymnázia Sv. Františka Assiského. Titul Miss facebook získala Silvia Žarnovičanová s číslom 2, ktorá počas hlasovania na facebooku dostala najväčší počet hlasov.

Rozhodovanie pre najkrajšiu z dievčat muselo byť pre porotu veľmi náročné, pretože výkony súťažiacich dievčat boli veľmi vyrovnané. Nakoniec spomedzi nich vybrali finalistku s číslom 2 – Silviu Žarnovičanovú, ktorá sa stala nositeľkou titulu Miss stredných škôl Banská Štiavnica, prvou vicemiss sa stala Nika Šušovicová s číslom 1 a titul druhej vicemiss si odniesla Vanesu Szücs s číslom 9.

Všetkým víťazkám srdečne gratulujeme a prajeme veľa šťastia aj na budúci druhý ročník Miss stredných škôl v Banskej Štiavnici.

Fotky z celého galavečeru si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

student24/Kristína Kružicová

OBRAZOM: Dievčatá predviedli na Miss stredných škôl nádherné šaty, aj promenádu
26
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM