Jaroslav Dodok Ostatné

Odštartuj svoju kariéru!

ClickJobFair je pracovný veľtrh, určený pre vekovú kategóriu od 17 do 27 rokov s technickým, ekonomickým, humanitným alebo iným zameraním. Prácu, cenné informácie alebo radu tu nájde študent, absolvent strednej a vysokej školy s praxou alebo bez, nez

Na online veľtrhu sú vystavovateľmi firmy hľadajúce zamestnancov, ktoré sa rozhodli komunikovať so záujemcami najmodernejšou cestou, prostredníctvom internetu. Veľtrh sa teda nekoná na fyzickom výstavisku, ale u teba doma prostredníctvom internetového prehliadača.

Popri možnosti návštevy online stánkov zamestnávateľov a videoprezentácií na témy spojené s kariérou nájdeš aj atraktívny odborný program – prezentácie úspešných podnikateľov, poradenstvo pri hľadaní práce, psychometrické testovanie. Každý sa môže zapojiť do rôznych súťaží.

ClickJobFair je miestom pre vytváranie kontaktov na diplomovú prácu, získanie stáže alebo brigády. Na rozdiel od pracovného portálu veľtrh prináša komunikáciu a príležitosť položiť otázku, na rozdiel od kamenného veľtrhu ti šetrí čas i peniaze za dopravu.

Ak vás online veľtrh zaujal, kliknite si na nasledujúci odkaz http://www.clickjobfair.sk/

Foto: europa2.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM