Jaroslav Dodok Univerzity

Deň otvorených dverí na Paneurópskej VŠ: Maturanti, toto všetko vás čaká...

Paneurópska vysoká škola otvára opäť po roku brány študentom stredných škôl. Na zvedavé otázky stredoškolákov budú odpovedať nielen pedagogickí pracovníci školy, ale aj samotní študenti PEVŠ.

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí na Paneurópskej VŠ: Maturanti, toto všetko vás čaká...
Foto: Jaroslav Dodok

V sobotu (9. februára 2013) v čase od 9:00 – 13:00 hod. sa v obidvoch bratislavských budovách PEVŠ (na Tomášikovej 20 a Tematínskej 10) uskutoční Deň otvorených dverí. Maturanti tak budú mať možnosť nahliadnuť do priestorov všetkých piatich fakúlt Paneurópskej vysokej školy a získať potrebné informácie, ktoré sú dôležité pri výbere vysokej školy. Taktiež môžu konfrontovať svoje predstavy s realitou študentského života na PEVŠ prostredníctvom rozhovorov s jej aktuálnymi poslucháčmi.

„Deň otvorených dverí sa každoročne teší veľkému záujmu stredoškolákov, preto očakávame, že tomu bude tak aj tento rok. Každá z fakúlt si pripravila zaujímavý program, ktorého cieľom je predstaviť potenciálnym uchádzačom o štúdium jej činnosť,“ hovorí rektor PEVŠ prof. Ján Svák.

Súčasťou Dňa otvorených dverí je aj vyhlásenie výsledkov súťaže Myšlienka, ktoré sa uskutoční o 9:15 hod na Tematínskej ulici (Fakulta ekonómie a podnikania, Fakulta masmédií, Fakulta psychológie) a o 10:00 hod. na Tomášikovej ulici (Fakulta práva).

Záujemcovia o štúdium na Fakulte masmédií budú mať jedinečnú možnosť nahliadnuť aj do špičkovo zariadeného Mediálneho centra na Nevädzovej ulici, prezrieť si ateliéry, a zároveň práce súčasných študentov PEVŠ. Pre budúcich informatikov sú pripravené ukážky mobilných aplikácií, virtuálnej reality a mnoho ďalších zaujímavostí. Všetci stredoškoláci a ich rodičia sú srdečne vítaní!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM