Jaroslav Dodok Rôzne

Piano média a študentská zľava 50 %

Od 4. októbra 2012 si denný študenti VŠ, ktorí sú držiteľmi karty ISIC môžu objednať predplatné od Piano Media z 50 % zľavou.

Každý z nás pozná systém Piano, ktorý umožňuje prevádzkovateľom webových stránok spoplatnenie online obsahu. Jeho výhodou je, že do jedného systému zapája rôznych vydavateľov, a tak poskytuje internetovému návštevníkovi komfort v podobe len jednej platby a jedného prihlásenia.

Piano obhajuje zavedenie spoplatnenia internetového obsahu tým, že po nástupe internetu začali média poskytovať obsah na webe zdarma, čo prinieslo veľké problémy vydavateľom spojené s poklesom čítanosti, nákladov tlače a príjmov z tlačenej reklamy. V súčasnosti systém piano funguje v 3 krajinách a to na Slovensku, Poľsku a Slovinsku

Piano poskytuje predplatné pre čitateľov alebo firmy, pričom nás môže tešiť že do svojej ponuky zahrnulo aj študentov a to zavedením 50 % zľavy. Teraz sa budú môcť lacnejšie dostať k obsahu viacerých zaujímavých článkov, blogov a archívov z viac ako 11 medií na Slovenskom trhu.

student24/Michal Meštan foto:

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM