Tlačové správy

Pre dokonalú dovolenku nemusíte prekročiť hranice – navštívte Bachledku

Zažite so svojou rodinou dokonalú dovolenku bez prekročenia hraníc a bez davu ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Pre dokonalú dovolenku nemusíte prekročiť hranice – navštívte Bachledku
22
Galéria
Zdroj: BACHLEDKA Ski & Sun

Navštívte Bachledku, Chodník korunami stromov a blízke okolie – Belianske Tatry, Ždiar, Pieniny a na toto leto budete ešte dlho spomínať. Navyše máte jedinečnú možnosť zažiť noc v obklopení prírody, v nových dizajnových apartmánoch Panorama Bachledka na hrebeni Spišskej Magury. Bachledka – znamenitá gastronómia, krásne výhľady, zábava a adrenalín, jednoducho vzácne miesto na výnimočné chvíle a zážitky s tými, ktorých milujete.

Pohodlne, bezbariérovo a bezpečne až na vrchol Spišskej Magury

Ku Chodníku korunami stromov, reštaurácii Panorama a teda na hrebeň Spišskej Magury, ktorý je epicentrom služieb a rôznych zážitkov sa vyvezte rýchlo a pohodlne novou kabínovou lanovkou premávajúcou z Bachledovej doliny. Novinka 10-miestna lanovka Gondola Bachledka zaručuje pohodlný výlet nielen pre rodiny s kočiarmi, ale vďaka nej sa do prírody vedia dostať všetci aj ľudia s obmedzenou mobilitou. Nezabudnite pritom na starých rodičov či imobilných členov rodiny. Väčšina strediska je bezbariérová, preto si výlet užijú v pohodlí všetci. V stredisku je aj možnosť zapožičať si invalidný vozík.

Zabudnite na plastové suveníry

Stredisko sa nachádza na hranici Pieninského a Tatranského národného parku v Spišskej Magure. Bachledka sa ako prvé slovenské stredisko rozhodla ísť ekologickou cestou a odstránila všetok jednorazový reštauračný riad a urobila viacero ďalších ekologických krokov. Nalaďte sa na zeleno a pripravte sa na množstvo zážitkov v lone prírody.

Chodník v korunách aj s toboganom

Hlavným lákadlom Bachledky je Chodník korunami stromov nachádzajúci sa na hrebeni Spišskej Magury. Ten vás miernym stúpaním dostane až do výšky 24m odkiaľ môžete pozorovať život lesa zhora, obdivovať vrcholy Belianskych Tatier, či malebné Zamagurie. Zakončený je 32 m vysokou vyhliadkovou vežou, na vrchu ktorej Vás prekvapí adrenalínová sieť.

Cestu nadol si môžete skrátiť na pár sekúnd použitím 67 m dlhého suchého toboganu.

Text pokračuje pod videom.

Zdroj: Dnes24.sk

Kvalitné jedlo

Samotná prechádzka Chodníkom je nie len zážitková, ale i hravá a náučná, keďže cesta je obohatená o edukačné zastávky a zábavné interaktívne hry pre deti. Nezabudnite ju zakončiť dobrým obedom, či chutnou kávou v novej reštaurácii PANORAMA Bachledka, ktorá je skvostom architektúry v prírode. Reštaurácia je plne bezbariérová a disponuje vysokým babyfriendly štandardom.

Jej súčasťou je veľký detský kútik, ale aj iné pomôcky a služby pre rodiny ako napríklad prebaľovací kútik , miestnosť na kojenie, ohrev detskej stravy, detské menu, detské stoličky, detský riad apod. Na vrchol Spišskej Magury Vás vyvezie rýchlo a pohodlne nová kabínová lanovka premávajúca z Bachledovej doliny.

Deti vás nedajú za nič

V areáli nájdete i ďalšie rodinné atrakcie. Zvezte sa s vetrom vo vlasoch najdlhšou bobovou dráhou v Tatrách, a nechajte sa odfotiť počas tejto jazdy na pamiatku v novej fotobúdke, spustite sa v kolese lúčnym toboganom alebo vyskáčte sa na veľkých trampolínach. Najmenších potešia dve veľké detské ihriská i sokoliarske vystúpenia s výcvikom dravých vtákov, kŕmením a fotením. Následne sa spolu môžete vybrať na prechádzku náučným chodníkom ku Jezerskému jazeru.

Cyklistický raj

Okolie strediska môžete preskúmať pešími túrami i na bicykli. Spišská Magura je popretkávaná horskými cyklotrasami i asfaltovými chodníkmi pre rekreačných športovcov. Pohodlne tak môžete navštíviť neďalekú Beliansku jaskyňu, múzeá v Spišskej Belej, alebo si obzrieť unikátnu ľudovú architektúru Ždiaru a Osturne.

Ak hľadáte výnimočný zážitok, príďte ku nám na dva dni a noc strávte v obklopení majestátnych stromov a jedinečnej prírody v novom dizajnovom apartmáne PANORAMA Bachledka, priamo pri Chodníku korunami stromov. Apartmány predstavujú poklad medzi smrekmi a sú predurčené na romantiku, zážitky a vychutnávanie najkrajších farieb východu a západu slnka, nočnej oblohy priamo z vírivky a chuti Tatier a Zamaguria. Vzácne miesto na výnimočné chvíle. Spoločnosť Vám bude robiť len nočná obloha, okolitá príroda a ľudia, s ktorými prídete.

Navštívte Bachledku a nechajte sa očariť.

Bachledka: Zažite tu čarovnú dovolenku aj s deťmi
22
Galéria
Zdroj: BACHLEDKA Ski & Sun

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: BACHLEDKA Ski & Sun
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM