Adriana Blahová Zábava

Raper Majk Spirit: S Rytmusom plánujeme spoločnú bombu

V sobotu vystúpil v Hoťape v Novej Bani raper, ktorého sláva v poslednom čase závratne stúpa. Majk Spirit svojím vystúpením ukázal, že oprávnene.

Majk Spirit sa na slovenskej a českej hip-hopovej scéne pohybuje už dlhé roky. Spolupracoval s mnohými zvučnými menami ako Vec, Moja Reč, DJ Wich, Čistychov či Nironic. V poslednej dobe mu vychádza všetko, na čo siahne a jeho popularita narastá aj mimo jeho žáner. Nedávno vydal sólový album Nový človek, ktorý zbiera jeden úspech za druhým a pesničky z neho dobýjajú hitparády.

Počas hodinového koncertu odzneli najmä piesne z nového albumu. Majk Spirit burcoval fanúšikov, rapoval, skákal – predviedol energické vystúpenie na úrovni. Publikum si ako inak vyžiadalo prídavok. Majk sa s Novobančanmi rozlúčil songami Hviezdy a Sen. A prišlo ich teda hojne – vyše 600!

Majk Spirit nám poskytol exkluzívny rozhovor o jeho úspechoch, novom albume i slovenskej hip-hopovej legende, rodákovi zo Zlatých Moraviec, Vecovi.

Prezradil, že Celeste Buckingham bude pre neho speváčkou číslo jeden pri tvorení nových piesní. Zachránila ho totiž pri nahrávaní piesne Ja a ty. Oslovil viaceré adeptky. Tie však pre časovú tieseň odmietli. Celeste mu do týždňa song nahrala a dnes je z neho obrovský hit.

Rovnako nás zaujímalo, čo si myslí o Rytmusovi. „S Paťom sa poznáme už dlho. Priebežne sa stretávame. Je to týpek, ja ho cením, všetko, čo spravil pre hip-hop. Chápem jeho odkaz a myslím si, že je priekopník vo veľa veciach na Slovensku. Určite plánujeme spoločné veci do budúcnosti. Spravíme nejakú spoločnú bombu.“ Momentálne však Majk vo veľkom koncertuje a na tvorbu nemá čas. Takže na spoločný počin týchto dvoch kontroverzných umelcov si ešte chvíľku počkáme. Nepochybujeme, že výsledok bude stáť za to.

Viac z rozhovoru nájdete vo videu k článku.

Raper Majk Spirit: S Rytmusom plánujeme spoločnú bombu
1
Galéria
majk spirit
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM