Jaroslav Dodok Rôzne

Seminár projektu Grundvig

Slovenský inštitút mládeže - IUVENTA je partnerom na dlhodobom medzinárodnom projekte podporenom programom Grundtvig, ktorý sa venuje otázkam kvality neformálneho vzdelávania v práci s mládežou a kompetenciám dobrovoľných pracovníkov s mládežou.

[blockquote]13. až 15. apríla 2012 sa bude v Bratislave konať na túto tému medzinárodný seminár, ktorý bude zároveň aj podporou výstupov z celého projektu. [/blockquote]

**Komu je seminár určený? **

• Dobrovoľným i profesionálnym pracovníkom s mládežou, ktorí majú v organizáciách dosah/vplyv na kvalitu neformálneho vzdelávania (členovia predsedníctva, školitelia,vedúci oddielov, členovia kancelárie…) • Znalosť anglického jazyka výhodou (nie je nutná podmienka, bude zabezpečený simultánny preklad) • Podmienkou je účasť počas celého trvania seminára

Do spolupráce na tomto seminári sa zapojili i organizácie Rada mládeže Slovenska, eRko, Slovenský skauting, alebo Asociácia centier voľného času, ktorí prisľúbili aj účasť na panelovej diskusii k téme kvality neformálneho vzdelávania v práci s mládežou, z pohľadu ich organizácií. A tento zoznam ešte nemusí byť konečný! Môžete očakávať inšpiráciu a značnú mieru interaktivity.

**Kam a dokedy sa prihlásiť? **

Prihlásiť sa treba do 28.3.2012 na: https://docs.google.com/…eet/viewform?…

Predpokladá sa maximálny počet účastníkov 60 (17 zahraničných a 43 slovenských). Na základe vášho prihlásenia dostanete potvrdzujúci e-mail. Ak spĺňate profil účastníka, rozhodovať bude termín prihlásenia. Takže neváhajte!

Viac na: http://www.iuventa.sk/…LADEZOU.alej?ind=

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM