Jaroslav Dodok Rôzne

Slovenský spevák Tomáš Pjontek (23) opäť zaujal na YouTube: Tešte sa na svetový hit od 3 Doors Down

O mladom slovenskom spevákovi Tomášovi Pjontekovi sme už na našom portáli dávnejšie písali. Vtedy zaujal na YouTube svojou cover verziou piesne Rolling In The Deep od anglickej speváčky Adele. Teraz Tomáš prichádza s mužskou verziou piesne Here without you od chlapčenskej kapely 3 Doors Down.

Ilustračný obrázok k článku Slovenský spevák Tomáš Pjontek (23) opäť zaujal na YouTube: Tešte sa na svetový hit od 3 Doors Down
Foto: Jaroslav Dodok

Cover od 3 Doors Down má pozitívne ohlasy

Mesiac po zavesení videoklipu na YouTube má video takmer 12 000 pozretí a tieto čísla neustále rastú. „Sledovanosť je skvelá, ohlasy sú pozitívne. Som spokojný, ale vždy je čo vylepšovať,“ povedal Tomáš Pjontek. Po prvom coveri od Adele si Tomáš tentokrát vybral mužskú pieseň. „Táto pesnička sa mi nesmierne páči, dobre sa mi spieva, tak som sa pre ňu rozhodol,“ zdôvodnil výber piesne spevák.

Čerstvý absolvent Ekonomickej univerzity v Bratislave priznal, že mu je jedno, či spieva ženskú alebo mužskú pesničku. „Záleží individuálne od pesničky. Pesnička od Adele má zložitejšie frázovanie a je náročnejšia na dýchanie, takže bola technicky ťažšia. Here without you bola iná v tom, že som do nej chcel dať viac emócií. Obe boli náročné, len každá v inom smere,“ prezradil Tomáš. Spomenieme len, že verzia od Adele v podaní Tomáša má viac ako 52 000 pozretí na YouTube.

Po emotívnych veciach príde na rad niečo veselé

Počas natáčania druhého videoklipu sa rodák zo Spišskej Novej Vsi stretol s viacerými problémami. „Vždy vyskočil nejaký problém, ktorý bolo potrebné riešiť, zakaždým vyskočil nečakane a bolo to pre mňa o to náročnejšie,“ povedal spevák a ďalej pokračoval: „V konečnom dôsledku som narazil na úžasného sponzora a majiteľov krásnej reštaurácie, ktorí boli veľmi ochotní, takže to nakoniec dopadlo dobre.“

Už teraz sa mladý Spišiak zamýšľa nad tým, že v blízkej budúcnosti sa pustí do novej piesne. „Tentoraz by som chcel urobiť niečo svieže, rýchle a pozitívne. Po dvoch emotívnych pesničkách by som už rád vyčaroval ľuďom na tvári aj úsmev. Dúfam, že to stihnem ešte v letných mesiacoch,“ prezradil na záver svoje plány do budúcnosti spevák Tomáš Pjontek.

Foto: súkromný archív Tomáša Pjonteka

Slovenský spevák Tomáš Pjontek (23) opäť zaujal na YouTube: Tešte sa na svetový
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM