Jaroslav Dodok Ostatné

Študenti, hľadáte prácu? Využite na to špeciálny deň...

Hľadáte zamestnanie v Európe? Chceli by ste byť v priamom kontakte so zamestnávateľmi v Európe? Chcete mať prístup k voľnému poradenstvu a informáciám o živote a práci v inej európskej krajine?

Ak ste na ktorúkoľvek z týchto otázok odpovedali kladne, Európsky deň pracovným príležitostí v Bruseli 2012 je tu pre vás.

Zúčastnite sa na Európskom dni pracovných príležitostí v Bruseli, a to online alebo priamo na mieste, a spoznajte zamestnávateľov z celej Európy, ktorí hľadajú nových zamestnancov ako ste vy. Poznamenajte si dátum: sobota 6. októbra 2012

Zúčastniť sa môžete aj online[/size][/co­lor]

Európsky deň pracovných príležitostí, ktorý sa koná 6. októbra 2012 v Bruseli, je príležitosťou pre vás a zamestnávateľov z celej Európy na vzájomné stretnutie a nadviazanie kontaktu. Tohtoročné podujatie sa koná aj online, čo znamená, že budete mať možnosť sa na ňom zúčastniť, a to bez ohľadu na to, kde v Európe sa práva nachádzate.

Budete mať k dispozícii obrovské množstvo informácií a podporných materiálov zameraných na zlepšenie vašich pracovných vyhliadok. Okrem možnosti zúčastniť sa na pohovoroch so zamestnávateľmi priamo na mieste bude k dispozícii poradenstvo v oblasti životných a pracovných podmienok v iných európskych krajinách, prezentácie spoločností od popredných európskych zamestnávateľov a panelové diskusie o iniciatívach EÚ zameraných na zvyšovanie zamestnanosti.

Európsky deň pracovných príležitostí v Bruseli vám ponúka kompletný balík na hľadanie zamestnania v Európe.

Zaregistrujte sa ešte dnes[/size][/color]

[link=http://e­uropeanjobdays­.eu/brussels/re­gistration-webform]Zaregis­trujte sa online[/link] ešte pred samotným podujatím, aby ste tak naplno mohli využiť možnosti, ktoré ponúka Európsky deň pracovných príležitostí v Bruseli. Na základe registrácie získate prístup k širokej škále funkcií, ktoré sú k dispozícii online, ako aj priamo na mieste. Podrobnejšie informácie sa nachádzajú na [link=http://e­uropeanjobdays­.eu/brussels/a­bout-job-day.html]tejto adrese[/link].

Európsky deň pracovných príležitostí organizuje EURES a Európska komisia.

student24/mladiinfo ilustračné foto:sita/sda.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM